Kasamın ederi ne kadar satmak istiyorum

Umarım satar. Satınca bizi bilgilendirirse ne kadara sattığını bizde öğrenmiş oluruz
5k üstüne vereceğine %100 eminim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci 2
anakart 1
ram 500
ssd 500
kasa+psu 500 de

4-4.5a rahat gider
muhteşem fiyat tebrik ederim, forum olarak bunu tartışmasını yapıyorduk. noktayı iyi bıraktınız.

muhteşem fiyat tebrik ederim, forum olarak bunu tartışmasını yapıyorduk. noktayı iyi bıraktınız.
Ekran görüntüsü 2025-09-28 222809.webp

BENİMĞ BULUNDUĞM YERDEĞN REHATĞĞ GİDİYİ dfsdfsdfsdf aynen kardeşim kan emiciliğe devam.

Ryzen 5 5600
MSI B450M-A PRO MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1E3200C16X2)
Wd Green 480 gb sn350 m2 ssd
Kasamın ederi nedir öğrenmek ve satmak istiyorum
İlgilenen arkadaşlar ulasabilir
temizse 7-8k eder

Arkadaslar ilgilenen satın almak isteyen arkadaşlar iletişime gecebilirler

Hayırlısı olsun. Bu kadar kızmayın 😅 Ben 5k civari dedim . 6 7 arasına verirse iyi fiyata vermiş olur. B450 hiç satmadım piyasası iyise olabilir

Hayırlısı olsun. Bu kadar kızmayın 😅 Ben 5k civari dedim . 6 7 arasına verirse iyi fiyata vermiş olur. B450 hiç satmadım piyasası iyise olabilir
Hocam şuan zaten site olarak satanı nadir yok çünkü anakart için söylüyorum bu modeli cok yok

1500 2000 piyasası var

Hocam şuan zaten site olarak satanı nadir yok çünkü anakart için söylüyorum bu modeli cok yok
Doğrudur. Ben b450 yi giriş seviyesi olarak biliyorum. Bu anakartı satış yapmadığım için düşük tuttum. Dediğiniz gibiyse olabilir

Alıntıyı görüntüle
BENİMĞ BULUNDUĞM YERDEĞN REHATĞĞ GİDİYİ dfsdfsdfsdf aynen kardeşim kan emiciliğe devam.
ben orada ne demişim güzel insan ? gerçekten senin algı , idrak etme de sorunun var. ekmeği , makarna azalt.
en az 7k eder ver diyorum
siz adama 5k verin diyorsunuz.
ben değil siz kan emicisiniz.
insanlar kandırmayı, benden iyi siz bilirsiniz.

temizse 7-8k eder
forumda mantıklı davranan bi arkadaş konuya gelmesi, mutlu etti.
ederini yazmış.

ben orada ne demişim güzel insan ? gerçekten senin algı , idrak etme de sorunun var. ekmeği , makarna azalt.
5k ver demiyorum. 5k civari teklif ederler diyorum 😅 10k da edebilir. Önemli olan vermek dostum.

forumda mantıklı davranan bi arkadaş konuya gelmesi, mutlu etti.
ederini yazmış.
Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlar var ise iletişime geçsinler lütfen dm den 2 haftadır satmak istiyorum yeni sistem olarak çoğu parçayı aldim ancak 1 2 parca kaldı butcemde kısıtlı

Ben nerede adama 5k ya ver dedim spastiklik var mı? Çık yukarıda olan mesajlarımı oku 5k dan yukarı eder yazıyorum ben ne ona ne sana katıldım. Senin elinde olsa civarında ki adamlar alsa sattığından daha pahalıya satmaya çalışacak bi piranasın kardeşim. Çoluk çocuğa kazık atmaya çalışacak, anlamayan adamdan bağ abey bu ğadar ediyi diyip onuda kazıklamaya çalışacak tiplerde insanlarsınız. Hiç toxiclik yapmaya çalışıp sen ölücüsün ayaklarına yatma sen kazıkçısın.

İslemci 2800
Anakart 1600
Ram 1100
Ssd 500
Kasa + psu varsa 1500
yani total 7500

Geri