Neler Yeni

Kasamın fanını nereden bulurum ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Asus tuf gt 301 kasamın alttaki fanı bozulmaya başladı yenisini takacağım
ama kasanın fanını arattığımda gereksiz pahalı fanlar çıkıyor karşıma. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alper Uğurcan
Asus tuf gt 301 kasamın alttaki fanı bozulmaya başladı yenisini takacağım
ama kasanın fanını arattığımda gereksiz pahalı fanlar çıkıyor karşıma. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Aynı boyutta kaliteli fan bulup takabilirsin, rengi arbsi veya kontrolü önemliyse ona göre araştır

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı boyutta kaliteli fan bulup takabilirsin, rengi arbsi veya kontrolü önemliyse ona göre araştır
Anakart ARGB desteklemiyor kasa üzerinde sabit renklerle fanları değiştiriyorum. Diğerleriyle aynı renkte olsa yeter. Herhangi bir fan öneriniz var mıdır hocam ?

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alper Uğurcan
Anakart ARGB desteklemiyor kasa üzerinde sabit renklerle fanları değiştiriyorum. Diğerleriyle aynı renkte olsa yeter. Herhangi bir fan öneriniz var mıdır hocam ?
Arastirirken su 2 fan gozume carpmisti fakat beyaz bulamadigim icin temudan almistim

https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pwm-pst-acfan00120a-12cm-fiyati,519808816.html - 120mm
https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-dark-dkccf125f-frgb-12-cm-fiyati,535026192.html - 120mm ucuz

Tremila_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Ali
Frgb standart model alır geçerdim. Hatta 3 lü alırım. Ön panel bunlardan olur. Maliyeti çok ucuza gelir.

Sizin kasa fanlarını da kasanın üst kısımına takar devam ederdim

Top Bottom