Neler Yeni

Kasamın ön fanları dönmüyor.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Arkadaşlar bu ne zamandan beri oluyor bilmiyorum ama bugün farkettim. Kasamın ön fanları dönmüyor. Sadece arkadaki fan ve cpu fanı dönüyor. Verebileceğim tek bilgi 3 gündür pc ''bilgisayarı kapat'' butonuna bastığım zaman cpu ve arka fan dönmeye devam ediyor pc kapanmıyor. Arkadaki güç butonundan kapatmak zorunda kalıyorum. Yardım edebilir misiniz? Kasam vento vg04f.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
bence servise götür iyi kaliteli bir servise paraya kıy bence
sistemin nedir

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar bu ne zamandan beri oluyor bilmiyorum ama bugün farkettim. Kasamın ön fanları dönmüyor. Sadece arkadaki fan ve cpu fanı dönüyor. Verebileceğim tek bilgi 3 gündür pc ''bilgisayarı kapat'' butonuna bastığım zaman cpu ve arka fan dönmeye devam ediyor pc kapanmıyor. Arkadaki güç butonundan kapatmak zorunda kalıyorum. Yardım edebilir misiniz? Kasam vento vg04f.
Muhtemelen BIOS'tan değiştiriilen bir ayardan kaynaklanıyor olabilir. Ya da kablolamada bir sıkıntı var. Kasayı açıp fanlardan çıkan kablonun anakarta bağlı olduğunu kontrol eder misiniz.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence servise götür iyi kaliteli bir servise paraya kıy bence
sistemin nedir
rx570
r3 3100
asus h310
bence servislik bir şey yok 2 gün öncesine kadar format attım ondan dolayı yazılımsal bir şey olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen BIOS'tan değiştiriilen bir ayardan kaynaklanıyor olabilir. Ya da kablolamada bir sıkıntı var. Kasayı açıp fanlardan çıkan kablonun anakarta bağlı olduğunu kontrol eder misiniz.
Hocam biostan nereden bakabilirim. Format atmıştım büyük ihtimal biostan. Ayrıca anakartta nereye kablo takıldığını bilmiyorum örnek resim bulabilir misiniz?

Harun_546

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Harun
Bağlantı kablolarını çıkarıp peçete ile uçlarını temizle sonra da doğru yere taktığından emin ol.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Anakarta giriş soketlerine bak

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Bağlantı kablolarını çıkarıp peçete ile uçlarını temizle sonra da doğru yere taktığından emin ol.
Hocam bağlantı kabloları nerede bilmiyorum, bir resim bulabilir misiniz acaba internetten?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
rx570
r3 3100
asus h310
bence servislik bir şey yok 2 gün öncesine kadar format attım ondan dolayı yazılımsal bir şey olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biostan nereden bakabilirim. Format atmıştım büyük ihtimal biostan. Ayrıca anakartta nereye kablo takıldığını bilmiyorum örnek resim bulabilir misiniz?
O zaman sorun kablolamadan kaynaklı değildir. BIOS'tan nasıl yapacağınız ile alakalı youtube da videolar var. Her anakartın modeli ve bios ekranı farklıdır.

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Anakarta giriş soketlerine bak
O zaman sorun kablolamadan kaynaklı değildir. BIOS'tan nasıl yapacağınız ile alakalı youtube da videolar var. Her anakartın modeli ve bios ekranı farklıdır.
Hocam biosta görünmüyor. Biosta cha fan ve cpu fan var cha fan sanırsam arkadaki egzoz diğeri de işlemci. Bu ikisi donüyor ama öndeki fanlar nereye takılıyor anakartta onu bulamadım. Yardımcı olur musunuz bulamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom