Neler Yeni

Kasamın önündeki 3 Fan Çalışmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Şenoğlu
Instagram
atavratserhat
Discord
AtAvratSerhat #2485
Kasam

VENTO Mars VG04F, kasamın önündeki 3 fan çalışmıyor. Egzoz fanı çalışıyor. Akşam hiçbir sorun yoktu. Sabah kalkıp açma tuşuna bastım ve kasa ledleri belli bir süre yandı sonrasında ledlerin durduğunu fark ettim. Gidip baktığımda fanlar çalışmıyordu. Sorunun kaynağını çözemedim. Akşam çalışan fanlar durduk yere durdu. Bilgisayarı zorlayacak bir işlem de yapmadım.​

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman
Çoklayıcı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Savaş
yani ben 500w psu kullanıyom ati mobility radeon hd 4850 ekran kartım bi ssd bi hdd var soket kalmadı valla kasa fana ama senin sorunun psu nun yetmemesi olabilir ben ekran kartıma oc yaptım biraz baktım kasadaki sabit kırmızı ışık solmuş galiba 500w yetmiyor artık sizde elektrikten kaynaklanan arızalar olabilir teşekkürler

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Şenoğlu
Instagram
atavratserhat
Discord
AtAvratSerhat #2485
yani ben 500w psu kullanıyom ati mobility radeon hd 4850 ekran kartım bi ssd bi hdd var soket kalmadı valla kasa fana ama senin sorunun psu nun yetmemesi olabilir ben ekran kartıma oc yaptım biraz baktım kasadaki sabit kırmızı ışık solmuş galiba 500w yetmiyor artık sizde elektrikten kaynaklanan arızalar olabilir teşekkürler
Kasamda 650w psu var ekran kartım 1660 super ventus işlemcim amd ryzen 5 2600x ve sistemime gayet yeten bir psu var normalde çalışan fanlar şimdi çalışmıyor anlamadım.

Top Bottom