heretictheloner
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
neden sığmasın onu anlamadım.Koyulursa bende koycam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sığar mı
neden sığmasın onu anlamadım.Koyulursa bende koycam
Sığar mı
Atıyorum Kasa 160 mm dir soğutucu da 157 mm dir sığarmıneden sığmasın onu anlamadım.
Etkisi varmıneden sığmasın onu anlamadım.
3 santim boşluk var sığar evet .ekran kartının üstündeki fanın mı etkisi var mı?Atıyorum Kasa 160 mm dir soğutucu da 157 mm dir sığarmı
Etkisi varmı
neden sığmasın onu anlamadım.
He onu soruyom3 santim boşluk var sığar evet .ekran kartının üstündeki fanın mı etkisi var mı?
Kasamın üstüne 1 adet fan takacağım bu fan içerdeki sıcak havayı dışarı atmasımı daha iyi olur içeri hava vermesi mi?
Kasam da 3 önde 1 arkada olmak üzere toplam 4 fan mevcut.
- Vartex
- Cevaplar: 35
- Forum: Soğutma/OC/Modifiye
He onu soruyom
Değerler baya iyimişAlıntıyı görüntüle
ekran kartının altında 3 fan ve üstendeki 1 fanı %75 güçte çalıştırdığımda furmark değerleri bu şekildeydi.eğer fanlar çalışmasa 74 falan oluyor sıcaklıklar.
İşlemci testide gelirmi?Alıntıyı görüntüle
ekran kartının altında 3 fan ve üstendeki 1 fanı %75 güçte çalıştırdığımda furmark değerleri bu şekildeydi.eğer fanlar çalışmasa 74 falan oluyor sıcaklıklar.
İşlemcide varmı fan bide kullandığın fanların link?Alıntıyı görüntüle
Değerler baya iyimiş
İşlemci testide gelirmi?
İşlemcide varmı fan bide kullandığın fanların link?
işlemciye 3.fan takmayı denemiştim xd ama bi etkisi olmadı hatta daha da kötü oldu diye çıkarmıştım.![]()
frost commanderin kendi fanları var. fanlar %64 de bu dereceler.fanları hızlandırsam daha da düşer tabii sana kalmış.
Tek fan taksam frost Commander olurmuAlıntıyı görüntüle
frost commanderin kendi fanları var. fanlar %64 de bu dereceler.fanları hızlandırsam daha da düşer tabii sana kalmış.
işlemciye 3.fan takmayı denemiştim xd ama bi etkisi olmadı hatta daha da kötü oldu diye çıkarmıştım.
İşlemci ye ve ekran kartına 1 er tane fan takabilirmiyim 2x frost CommanderAlıntıyı görüntüle
işlemciye 3.fan takmayı denemiştim xd ama bi etkisi olmadı hatta daha da kötü oldu diye çıkarmıştım.
niye tek fan takıyon diğer fanı napcan.Tek fan taksam frost Commander olurmu
İşlemci ye ve ekran kartına 1 er tane fan takabilirmiyim 2x frost Commander
2tane fan alcam frost Commander 1 ini ekran kartına ötekinide işlemciye taksam sığar mı nasıl sonuç alırımniye tek fan takıyon diğer fanı napcan.
ne gerek var usta bırak işlemcide kalsın 2side ,2.el fan alırsın ya da bi artic p12 fan alırsın ki bence ekran kartına fana gerek yok o biraz delilik.2tane fan alcam frost Commander 1 ini ekran kartına ötekinide işlemciye taksam sığar mı nasıl sonuç alırım