arkadaşlar herkese selam bilgisayarın fanları 3 pinli bende dc olarak kontrol etmek için anakartımın sys fan portuna 3 tanesini bagladım anakartımda 3 adet sys fan portu mevcut 3 ünüde taktım fakat fanlar dönmüyor nerde yanlıs yaptım acaba acil yardım lazım
bu durumu bende yaşamıştım egzos fanını sys fana takınca dönmüyordu ön panele ait kabloya takınca çalışıyordu smart fanı kapatıp dene birde olmadı molex dönüştürücü alıp psu ya bağlarsın..
dostum fanlarım kontrolcüye bağlı çalışıyordu fakat tam hızda çalıştıgı için fan ayarı yapamıyordum. anakartımdaki sys fan portuna taktım dc ayarı yapabilmek için fanlar dönmüyor ışıklarıda yanmıyor
bu durumu bende yaşamıştım egzos fanını sys fana takınca dönmüyordu ön panele ait kabloya takınca çalışıyordu smart fanı kapatıp dene birde olmadı molex dönüştürücü alıp psu ya bağlarsın..
fanlar normalde kasanın kendi kontrolcüsüne bağlıydı onlarda molexe bağlı tam hızda calıstıgı için hubdan 3 tanesini çıkardım sys fan porta takmak istedim dc ayarı yapabilmek için fakat çalışmıyor işte
dostum fanlarım kontrolcüye bağlı çalışıyordu fakat tam hızda çalıştıgı için fan ayarı yapamıyordum. anakartımdaki sys fan portuna taktım dc ayarı yapabilmek için fanlar dönmüyor ışıklarıda yanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fanlar normalde kasanın kendi kontrolcüsüne bağlıydı onlarda molexe bağlı tam hızda calıstıgı için hubdan 3 tanesini çıkardım sys fan porta takmak istedim dc ayarı yapabilmek için fakat çalışmıyor işte
kasam mag121A 3 pinli rgb fanlarım kasanın içinde gelen kendi kontrolcüsüne bağlı ve gücünü molexten alıyor anakartım msi pro b850 3 adet boş sys fan portum vardı bende kontrolcüden 3 adet fanı çıkartıp sys porta taktım ama fanlar çalışmadı sebebi tam olarak ne acaba şuan kendi kontrolcüsüne tekrar taktım tam hızda çalısıyolar ama sys portta neden calısmıyor fan anlamadım