Kasanın fanlarına reverse uygulaması yapılmıştır ne demek oluyor?

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,043
Arkadaşlar Zoko King almayı düşünüyorum da reverse uygulaması yapılmıştır ne demek bir katkısı oluyor mu ?

Reverse fan demek görüntünün tam tersine hava akışı sağlıyor demek. Görsel olarak güzel görünmesi için tercih ediliyor. Akvaryum kasalarda yan tarafa normal fan takınca fanların arka kısmı göründüğü için biraz çirkin duruyor. Reverse fanlar görüntüsü güzel olan kısmına göre takılıp hava akışını tam tersine veriliyor. Örnekleyecek olursak kasaya bakınca sıcak havayı dışarı atıyor gibi görünürken aslında içeri soğuk hava girişi sağlıyor.

Reverse fan demek görüntünün tam tersine hava akışı sağlıyor demek. Görsel olarak güzel görünmesi için tercih ediliyor. Akvaryum kasalarda yan tarafa normal fan takınca fanların arka kısmı göründüğü için biraz çirkin duruyor. Reverse fanlar görüntüsü güzel olan kısmına göre takılıp hava akışını tam tersine veriliyor. Örnekleyecek olursak kasaya bakınca sıcak havayı dışarı atıyor gibi görünürken aslında içeri soğuk hava girişi sağlıyor.
Çok teşekkür ederim hocam cevabın için Zoko King kasasını sipariş verdim bugün o yüzden sormuştum onun fanları reverse :)

Çok teşekkür ederim hocam cevabın için Zoko King kasasını sipariş verdim bugün o yüzden sormuştum onun fanları reverse :)
selam dostum bende zoko king yada zoko queen alıcamda kasa nasıl sence 1 senedir kullanıyorsun sanırım birde fanları nasıl sesli çalışıyormu memnunmusun kasadan ?

selam dostum bende zoko king yada zoko queen alıcamda kasa nasıl sence 1 senedir kullanıyorsun sanırım birde fanları nasıl sesli çalışıyormu memnunmusun kasadan ?
Çok memnunum hocam ses yapmıyor öyle rahatsız edici hiç bir sesini duymadım.

Bak, fanın üstünde gördüğün, tam göbekte yer alan fan motorunu sabitlemek için çerçeveden gelen plastik uzantılar var ya, bunların akvaryum kasada görüntü kirliliği yapmaması için fanın ters yönde takılması gerekir, ancak bu sefer de kasa dışarıdaki havayı içeri çekmek yerine içerideki havayı dışarı itecektir.

İşte bu nedenle söz konusu fanın bıçakları "rezerse" yapılarak, hem fanın ön yüzünün kasa içinde güzel gözükmesi, hem de hava akışının doğru ayarlanması sağlanır

1761649762535.webp

Ekler

• IMG_2296.webp
    IMG_2296.webp
    1.3 MB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,791
Üyeler
183,774