Neler Yeni

Kasanın içini en kolay yoldan nasıl temizleyebilirim?

Reindi

80+ Silver
Parçaları söküp takmak silmek zor geliyor bazıları saç kurutma makinesinin soğuk tarafıyla bi hava vurun ve boya fırçasıyla silin dedi saç kurutma makinesi zarar verebilir mi bilmiyorum komprestör mü artık her neyse pahalı biraz gerek yok saç kurutma makinesi ile hava üfletsem sonra da boya fırçasıyla silsem bir sıkıntı olur mu?

Çok ayrıntıya inilince ve dikkatli davranmayınca sorun çıkartabiliyor bilgisayarlar. Ondan dolayı, ya uzaktan fanları tutarak soğuk hava vuracaksınız Fön makinesinin Soğuk moduyla.

Ya da çok çok az bir nemli (mümkünse tüysüz bir bezle) kasanın içinde ulaşabildiğiniz ve Ekran kartının üstünü (Back Plate varsa tabi) temizleyebilirsiniz.

Başka bir yöntemi yok bu işin.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ayrıntıya inilince ve dikkatli davranmayınca sorun çıkartabiliyor bilgisayarlar. Ondan dolayı, ya uzaktan fanları tutarak soğuk hava vuracaksınız Fön makinesinin Soğuk moduyla.

Ya da çok çok az bir nemli (mümkünse tüysüz bir bezle) kasanın içinde ulaşabildiğiniz ve Ekran kartının üstünü (Back Plate varsa tabi) temizleyebilirsiniz.
Soğuk hava 0 diye geçiyor değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir yöntemi yok bu işin.
uzaktan mı tutacağım fön makinesini? yoksa yakına soksam sıkıntı olur mu?

Bilmiyorum elinizdeki Fön Makinesini, önce kendinize tutup deneyin.

uzaktan mı tutacağım fön makinesini? yoksa yakına soksam sıkıntı olur mu?
Köküne kadar yaklaştırma tabi, ortalama bi uzaklıktan tut SOĞUK Modu ile. Fanlarıda tut elinle dönmesin.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum elinizdeki Fön Makinesini, önce kendinize tutup deneyin.

Köküne kadar yaklaştırma tabi, ortalama bi uzaklıktan tut SOĞUK Modu ile. Fanlarıda tut elinle dönmesin.
kasanın kapak kısmından biraz uzak ve fanlar dönmeyecek eyvallah kardeşim bu fan mevzusuna işlemci ekran kartı fanları dahil mi? teşekkür ederim ilgin için

Evet dostum, neresinde fan varsa Bilgisayarının, tut elinle dönmesin.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Parçaları söküp takmak silmek zor geliyor bazıları saç kurutma makinesinin soğuk tarafıyla bi hava vurun ve boya fırçasıyla silin dedi saç kurutma makinesi zarar verebilir mi bilmiyorum komprestör mü artık her neyse pahalı biraz gerek yok saç kurutma makinesi ile hava üfletsem sonra da boya fırçasıyla silsem bir sıkıntı olur mu?
bence tamizlik yapıcaksan bir termal macun göszden geçir işlemcinin

Top Bottom