cobretti
80+ Bronze
Dahası
aynen bunu ben de merak ettim bende de varArkadaşlar aşagıya fotografini atacagim kumandanin off a bas demeyin fanlar duruyor off a basinca
Orada parlaklık azaltma var oradan düşürüp inderebilirsin diye tahmin ediyorum.Arkadaşlar aşagıya fotografini atacagim kumandanin off a bas demeyin fanlar duruyor off a basinca
Ama belirli bir seviyeye kadar iniyorOrada parlaklık azaltma var oradan düşürüp inderebilirsin diye tahmin ediyorum.
Yanlış bilgi vermekten uyarı yedim? arkadaşlar kasa önümde ben yalanmı söylüyorum yani veya şizofreni hastasimiyim?Arkadaşlar aşagıya fotografini atacagim kumandanin off a bas demeyin fanlar duruyor off a basinca
ışığı full kısamıyormusunArkadaşlar aşagıya fotografini atacagim kumandanin off a bas demeyin fanlar duruyor off a basinca
hanhgı kasaArkadaşlar aşagıya fotografini atacagim kumandanin off a bas demeyin fanlar duruyor off a basinca
Ahh bilmiyordum ben aurasync dan kapatıyorum.Ama belirli bir seviyeye kadar iniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış bilgi vermekten uyarı yedim? arkadaşlar kasa önümde ben yalanmı söylüyorum yani veya şizofreni hastasimiyim?
Off tuşuna basArkadaşlar aşagıya fotografini atacagim kumandanin off a bas demeyin fanlar duruyor off a basinca