umutycel54
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek yok diye düşünüyorum siz jak ve usb girislerinde sorun var diyorsunuz o hd audio kablosu ve usb yazan kabloyu anakarta tam oturduğundan emin olun çalismazsa usb portunda bir sorun var demektir
Diğerleri sağlam bi şekilde oturmuş anakarta sanırım bu öndeki girişler sıkıntılı ben bunların yenisini nasıl temin edebilirimGerek yok diye düşünüyorum siz jak ve usb girislerinde sorun var diyorsunuz o hd audio kablosu ve usb yazan kabloyu anakarta tam oturduğundan emin olun çalismazsa usb portunda bir sorun var demektir
Hocam bence eski bir kasa için masraf etmeyin bir usb çogaltici alin yeter çunku usb hub ların fiyati 100tl civarinda 0 kasalar zaten 350 360 tlDiğerleri sağlam bi şekilde oturmuş anakarta sanırım bu öndeki girişler sıkıntılı ben bunların yenisini nasıl temin edebilirim
o zaman hiç uğraşmayım biraz para biriktirip arkadaşın yukarda attığı kasadan alırımHocam bence eski bir kasa için masraf etmeyin bir usb çogaltici alin yeter çunku usb hub ların fiyati 100tl civarinda 0 kasalar zaten 350 360 TL
Eğer yapmak istiyorsanız sanım bu videoda nasıl tamir edildigini anlatiyor