Neler Yeni

Kasanın önündeki bir fanı söksem bir şey olur mu

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım önünde 3 fan var 1 tanesinde sorun var çok ses çıkarıyor. Onu söküp bilgisayarı önünde 2 fan olacak şekilde kullansam bir şey olur mu? Bilgisayar sıcaklığını çok etkiler mi? Bilgisayarı %90 internette gezinmek için kullanıyorum. Bilgisayar özellikleri imzamda var

willblacksmith

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım önünde 3 fan var 1 tanesinde sorun var çok ses çıkarıyor. Onu söküp bilgisayarı önünde 2 fan olacak şekilde kullansam bir şey olur mu? Bilgisayar sıcaklığını çok etkiler mi? Bilgisayarı %90 internette gezinmek için kullanıyorum. Bilgisayar özellikleri imzamda var
yok 2 fan yeterli kasa boyutun çok büyük değilse

NespaY

80+ Silver
Bilgisayarının ilk önce sıcaklık testlerini yap eğer bilgisayarın çok ısınmıyorsa 1 tane fandan bir şey olmayacaktır ama bilgisayarın ısınıyorsa sıkıntı olabilir.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarının ilk önce sıcaklık testlerini yap eğer bilgisayarın çok ısınmıyorsa 1 tane fandan bir şey olmayacaktır ama bilgisayarın ısınıyorsa sıkıntı olabilir.
4 sekme açıkken ve arkada uygulama çalışmıyorken 50 derece.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
%90 internet içinse çokda performans düşüşü olmaz
elbetteki ısı artar ama

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
MSI after burner indir. Oyun oynarken hem işlemci hem ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et.

Yasin Çınar

80+ Bronze

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam peki ucuz önerebileceğiniz fanlar var mı? ( 150 TL gibi bir fiyat bana uygun olur)
(4.'sü set dizmek istersen) özellikle rgb seviyorsan aerocool modeline , rgb'siz istiyosan artic'e göz atabilirsin

Yasin Çınar

80+ Bronze
(4.'sü set dizmek istersen) özellikle rgb seviyorsan aerocool modeline , rgb'siz istiyosan artic'e göz atabilirsin
hocam öncelikle teşekkür ederim araştırdığın için. Bu fanlardan hangisi alırsam en az şekilde ses yapar? Almışken biraz kaliteli almak istiyorum pc yi alırken kasayı en ucuzundan seçtim biraz pişman oldum

Top Bottom