Neler Yeni

Kasanın Önüne Sineklik Çekmek

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ölçü alıp git sineklikçiye . Yapıldıktan sonra arkasına neodyum mıknatıs alıp silikon ile yapıstır.
Sinekliğin arka tarafına şu mıknatıstan alıyoruz,fotoğraftakinden.Sonra o mıknatısı silikon ile sinekliğe yapıştırıyoruz ardındanda mıknatısı kasanın demiri ile etkileşime sokuyoruz değil mi?Peki mıknatısı çift taraflı bant ile sinekliğe sabitleyemez miyiz?

Ekler

• Screenshot_20201104-190850_Trendyol.jpg
    Screenshot_20201104-190850_Trendyol.jpg
    377 KB · Hit: 38

frankseee

80+
  • Beğen
Reaksiyonlar: vpro

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Sinekliğin arka tarafına şu mıknatıstan alıyoruz,fotoğraftakinden.Sonra o mıknatısı silikon ile sinekliğe yapıştırıyoruz ardındanda mıknatısı kasanın demiri ile etkileşime sokuyoruz değil mi?Peki mıknatısı çift taraflı bant ile sinekliğe sabitleyemez miyiz?
Hocam silikonlasan iyi olur bu neodyum mıknatıslar güçlü oluyor baya. Tutmazsa kasaya da mıknatıs tuttruabilirsin.

Hocam silikonlasan iyi olur bu neodyum mıknatıslar güçlü oluyor baya. Tutmazsa kasaya da mıknatıs tuttruabilirsin.
Nasıl yani hocam,tam anlayamadım.Size zahmet en başından nasıl olacağını söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Nasıl yani hocam,tam anlayamadım.Size zahmet en başından nasıl olacağını söyleyebilir misiniz?
Hocam mıknatısları direk sinekliğe silikonla çünkü neodyum mıknatıs kuvvetlidir. Çift taraflı bant metale yapışan mıknatısı geri cekemeyebilir. Mıknayısın kasayı çizmesinden korkuyorsan da mıknatısların geldiği kasa yüzeyine bant yapıştır.

Hocam mıknatısları direk sinekliğe silikonla çünkü neodyum mıknatıs kuvvetlidir. Çift taraflı bant metale yapışan mıknatısı geri cekemeyebilir. Mıknayısın kasayı çizmesinden korkuyorsan da mıknatısların geldiği kasa yüzeyine bant yapıştır.
Akşama doğru teknobiyotikte satılan fan filterelerinden 3 adet sipariş vereceğim.Bu daha kolay ve mantıklı geldi açıkçası.Bu şekilde de rahatça kullanılabilir diye düşünüyorum.Kasanın delik kalan kısımlarınıda siyah elektrik bantıyla yapıştırabilirim belki😃

Akşama doğru teknobiyotikte satılan fan filterelerinden 3 adet sipariş vereceğim.Bu daha kolay ve mantıklı geldi açıkçası.Bu şekilde de rahatça kullanılabilir diye düşünüyorum.Kasanın delik kalan kısımlarınıda siyah elektrik bantıyla yapıştırabilirim belki😃
Konunun sahibi olarak size ne yaptığımı atayım:
Kasamın önü tamamen camdı. Camı çıkardım. N11'den şu filtrelerden 3 tane satın aldım: https://urun.n11.com/overclock-urunleri/pvc-fan-filtresi-8-9-12-14-cm-P235719776
Sonuç olarak kasamın hem görünüşü bozulmadı, hem de fotoğraftaki gibi filtreler tozu çok güzel tutuyor.
04f216ee-4158-4a85-853b-23766e36e576.jpg

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
20 liraya yaptırdım hocam sineklikçiden . Gayet iyi toz tutuyor. Ayda 1 süpürge ile çektiriyorum önündeki tozları.
Ncp14o.jpg
Oha Çok İyi Eline Sağlık Laptopa yapılır mı?

Top Bottom