Ölçü alıp git sineklikçiye . Yapıldıktan sonra arkasına neodyum mıknatıs alıp silikon ile yapıstır.Merhaba hocam bende böyle bir şey düşünüyorum.Bunu nasıl yaptırabilirim acaba?Kasayımı götürmemiz gerekiyor,yoksa kendimiz takabiliyor muyuz?
Ölçü alıp git sineklikçiye . Yapıldıktan sonra arkasına neodyum mıknatıs alıp silikon ile yapıstır.Merhaba hocam bende böyle bir şey düşünüyorum.Bunu nasıl yaptırabilirim acaba?Kasayımı götürmemiz gerekiyor,yoksa kendimiz takabiliyor muyuz?
mantıklı he xDÖlçü alıp git sineklikçiye . Yapıldıktan sonra arkasına neodyum mıknatıs alıp silikon ile yapıstır.
Ne zamanın konusu bu nasıl buldunmantıklı he xD
bide kasanın rengine boyamak var ama![]()
Ne zamanın konusu bu nasıl buldun![]()
hortlatıyolar aga gene eski konuya denk gelmişim xDNe zamanın konusu bu nasıl buldun![]()
Sinekliğin arka tarafına şu mıknatıstan alıyoruz,fotoğraftakinden.Sonra o mıknatısı silikon ile sinekliğe yapıştırıyoruz ardındanda mıknatısı kasanın demiri ile etkileşime sokuyoruz değil mi?Peki mıknatısı çift taraflı bant ile sinekliğe sabitleyemez miyiz?Ölçü alıp git sineklikçiye . Yapıldıktan sonra arkasına neodyum mıknatıs alıp silikon ile yapıstır.
Tozlanma artar o kadar.bırak açık dursun ön taraf ne zararı var
hatta yan kapak ta çok gereksiz
Hocam silikonlasan iyi olur bu neodyum mıknatıslar güçlü oluyor baya. Tutmazsa kasaya da mıknatıs tuttruabilirsin.Sinekliğin arka tarafına şu mıknatıstan alıyoruz,fotoğraftakinden.Sonra o mıknatısı silikon ile sinekliğe yapıştırıyoruz ardındanda mıknatısı kasanın demiri ile etkileşime sokuyoruz değil mi?Peki mıknatısı çift taraflı bant ile sinekliğe sabitleyemez miyiz?
Nasıl yani hocam,tam anlayamadım.Size zahmet en başından nasıl olacağını söyleyebilir misiniz?Hocam silikonlasan iyi olur bu neodyum mıknatıslar güçlü oluyor baya. Tutmazsa kasaya da mıknatıs tuttruabilirsin.
Hocam mıknatısları direk sinekliğe silikonla çünkü neodyum mıknatıs kuvvetlidir. Çift taraflı bant metale yapışan mıknatısı geri cekemeyebilir. Mıknayısın kasayı çizmesinden korkuyorsan da mıknatısların geldiği kasa yüzeyine bant yapıştır.Nasıl yani hocam,tam anlayamadım.Size zahmet en başından nasıl olacağını söyleyebilir misiniz?
uzay montaj kullan ozmanbırak açık dursun ön taraf ne zararı var
hatta yan kapak ta çok gereksiz
Akşama doğru teknobiyotikte satılan fan filterelerinden 3 adet sipariş vereceğim.Bu daha kolay ve mantıklı geldi açıkçası.Bu şekilde de rahatça kullanılabilir diye düşünüyorum.Kasanın delik kalan kısımlarınıda siyah elektrik bantıyla yapıştırabilirim belkiHocam mıknatısları direk sinekliğe silikonla çünkü neodyum mıknatıs kuvvetlidir. Çift taraflı bant metale yapışan mıknatısı geri cekemeyebilir. Mıknayısın kasayı çizmesinden korkuyorsan da mıknatısların geldiği kasa yüzeyine bant yapıştır.
Konunun sahibi olarak size ne yaptığımı atayım:Akşama doğru teknobiyotikte satılan fan filterelerinden 3 adet sipariş vereceğim.Bu daha kolay ve mantıklı geldi açıkçası.Bu şekilde de rahatça kullanılabilir diye düşünüyorum.Kasanın delik kalan kısımlarınıda siyah elektrik bantıyla yapıştırabilirim belki![]()
Oha Çok İyi Eline Sağlık Laptopa yapılır mı?20 liraya yaptırdım hocam sineklikçiden . Gayet iyi toz tutuyor. Ayda 1 süpürge ile çektiriyorum önündeki tozları.
![]()