Neler Yeni

Yardım KASANIN POWERIN YANINDAKİ TUŞA BASTIM YENİDEN AÇILDI KAPANDI

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can Akçam
Ekran Alıntısı.PNGTam net gözükmemiş ama power tuşunun yanındaki o küçük tuşa bastım ve pc ekranı gitti gigabytenin ekanı geldi anlacağınız yeniden başladı bu olay elektrik çekmiş gibimi olur yani aniden pcyi kapatmış gibimi olur yani bilmiyrodum tuşun ne olduğunu ve bir şey daha var ben monitörde gigabyten biosu falan kırmızıydı televizyona takınca mavi oldu

Flown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir Akdemir
Ordan kapattıysan eğer anakartın yanmış veya Anakart bıos'u silinmiş olabilir. öyleyse benim başımada geldi garantiden yeni anakart verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can Akçam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ordan kapattıysan eğer anakartın yanmış veya Anakart bıos'u silinmiş olabilir. öyleyse benim başımada geldi garantiden yeni anakart verdiler.
hayır pcyi yeniden başlattı sadece okadar benim demek istediğim elektrik gitmiş gibimi olmuştur demek istiyorum ölyemidir sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can Akçam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reset Tuşu oo bir şey olmaz.
birsorum daha olacak benim normal bios ekranım vb kırmızıydı mıonitörden tvye geçtim monitörüm bozulunca televizyonda mavi gözüküyor o bios ekranı falan normalde kırmızıydı neden

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
birsorum daha olacak benim normal bios ekranım vb kırmızıydı mıonitörden tvye geçtim monitörüm bozulunca televizyonda mavi gözüküyor o bios ekranı falan normalde kırmızıydı neden

Yada normalde Maviydi. Sen kırmızı görüyordun monitörden dolayı. Normalde Bios ekranları Mavi oluyor genelde.

Top Bottom