Neler Yeni

KASANIN STOK FANLARI ÇALIŞMIYOR

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
Bütçe
100000
Herkese iyi forumlar.

Beyler başlıkta da belirttiğim üzere sistemimde sıvı soğutucu var ısınma problemi zaten yaşamıyorum ama dün kasaya bakarken fark ettim kasanın kendinden gelen stok fanları dönmüyor. Acaba bu fanların dönmesi için kasanın aşırı mı ısınması lazım yani sıvı soğutma yeterli geldiği için mi çalışmıyor fanlar yoksa benim Bios ayarlarında bir şeyleri mi kurcalamam gerekiyor?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşları bekliyorum.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Onur
fanlar anakarta takılı mı veya kasanın diğer yanında kontrolcü olması lazım oraya takılı mı
bunları bir kontrol et öncelikle

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,649
İsim
Hakanbey
Anakart in giris seviyesi veya fan slotu az ise genelde hepsini birbirine bağlayıp anakartta tek slota bağlıyorlar bu şekilde bağlıysa slot yeterli gelmediğinden kısa sürede fanlar arızalanabiliyor arka kapağı açıp nasıl montaj yapıldığı kontrol et söylediğim gibiyse fanları değiştirmen gerek

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanlar anakarta takılı mı veya kasanın diğer yanında kontrolcü olması lazım oraya takılı mı
bunları bir kontrol et öncelikle
Tamam hocam bunu kontrol edeceğim. Takılı olması durumunda problem ne olabilir peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart in giris seviyesi veya fan slotu az ise genelde hepsini birbirine bağlayıp anakartta tek slota bağlıyorlar bu şekilde bağlıysa slot yeterli gelmediğinden kısa sürede fanlar arızalanabiliyor arka kapağı açıp nasıl montaj yapıldığı kontrol et söylediğim gibiyse fanları değiştirmen gerek
Tamamdır hocam dediğiniz konuların kontrolünü sağlayacağım

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,806
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
ekran kartının fanları dışında diğer fanlar her türlü çalışır. ısınma ile alakası olmaz.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
ekran kartının fanları dışında diğer fanlar her türlü çalışır. ısınma ile alakası olmaz.
Anladım hocam. O zaman diğer arkadaşların dediği gibi bağlantılarla ilgili problem var ya da hiç bağlantı yapılmamış. Teşekkürler dönüşün için.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,806
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Anladım hocam. O zaman diğer arkadaşların dediği gibi bağlantılarla ilgili problem var ya da hiç bağlantı yapılmamış. Teşekkürler dönüşün için.
Aynen. kasanın içini kontrol et . eğer çözemezsen ss at bakalım.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
Top Bottom