Sıvı soğutmanın oraya derken? Sıvı soğutma fanına ek olarak mı diyorsun?Kasanın üst kısmına radyatör var sıvı soğutmanın oraya düz fan takılıyor demi. Reverse olan değil.
Yok direk sıvı soğutma fanını değiştirecem alacağım fanla. Lianli fan alacam. Set olsun diye diğer fanlar lian li. Radyatöre takacam normal radyatör fanı diye işte. Üst tarafaSıvı soğutmanın oraya derken? Sıvı soğutma fanına ek olarak mı diyorsun?
Normal fan alacaksın alttan üste üfleyecek şekilde takacaksin.Yok direk sıvı soğutma fanını değiştirecem alacağım fanla. Lianli fan alacam. Set olsun diye diğer fanlar lian li. Radyatöre takacam normal radyatör fanı diye işte. Üst tarafa
Tamam sadece üst ve egzoz kısmı kaldı. İkisinede düz fan demi? Üste 140 almam lazım arkaya 120 mm olandan arka desteklemiyormuş 140. Her yerde 140 destekliyor ekzoz kısmı 120Normal fan alacaksın alttan üste üfleyecek şekilde takacaksin.
Alt ve yan reverse aldım. Üst ve arka ekzoz düz fan ozaman. Zaten önde yok akvaryum kasaNormal fan alacaksın alttan üste üfleyecek şekilde takacaksin.
Akvaryum kasada alta ve yan tarafa reverse fan alınır içeriye hava çekilir. Üstten sıvı soğutmayla sıcak hava dışarıya tahliye edilir. Haliyle egzoz fanla da öyle.Tamam sadece üst ve egzoz kısmı kaldı. İkisinede düz fan demi? Üste 140 almam lazım arkaya 120 mm olandan arka desteklemiyormuş 140. Her yerde 140 destekliyor ekzoz kısmı 120
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alt ve yan reverse aldım. Üst ve arka ekzoz düz fan ozaman. Zaten önde yok akvaryum kasa
Ozaman tamam doğru almışım. Gaming gecesinden 2 tane alabildim. 3. Ye izin vermedi yine indirim bekleyecem mecburAkvaryum kasada alta ve yan tarafa reverse fan alınır içeriye hava çekilir. Üstten sıvı soğutmayla sıcak hava dışarıya tahliye edilir. Haliyle egzoz fanla da öyle.