Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,981
hayırşu destekliyor mu
hayırşu destekliyor mu
Morpheus bayadır stokta yok, Lancool 3 de dahili toz filtresi olmaması büyük eksi, dahili riser kit ile gelen CH780 şuan en mantıklı tercih olacaktır ve şuan kasa son 1 yılın en uygun fiyatını görmüş, tamamen Morpheus ile aynı şaseye sahip kasa.deepcool morpheus veya lianlicool 3 bak , 420mm destekleyen kasalar çok pahalı bunlar da en f/p olanları
Morpheus bayadır stokta yok, Lancool 3 de dahili toz filtresi olmaması büyük eksi, dahili riser kit ile gelen CH780 şuan en mantıklı tercih olacaktır ve şuan kasa son 1 yılın en uygun fiyatını görmüş, tamamen Morpheus ile aynı şaseye sahip kasa.
hayır
yok hocam o da desteklemiyorşu destekliyor mu
öneri var mı 8bini geömeyecek şekildeyok hocam o da desteklemiyor
ATTIM YAöneri var mı 8bini geömeyecek şekilde
link var mı nerdsATTIM YA
morhpeus stoğu bitmişlink var mı nerds
Rajintek Zofosbir şey önerir misinix 8000 i geçmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama dahili fan olsun
hocam lian li siyahı var mı masa siyahyamorhpeus stoğu bitmiş
![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.921,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisine bak istersen lianli en mantıklısı gibi duruyor
hocam lian li siyahı var mı masa siyahya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siyahta olcaktı
e atx olmuyoor bana anakart atx![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
benim attığım nasıl![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com