Evet Sevgili forum üyeleri bu gün bütün aşamaları tamamladım ve fanı kasaya taktım öncelikle beni en zorlayan güç kaynağı oldu ledleri çalıştıran 12v 1000ma güç kaynağı malesef fanı çalıştırmadı benimde aklıma eski PC den kalan psu yu kullanmak geldi psunun 4 çıkışını birbirine bağlayıp onlarıda fana bağlayıp çalıştırdım fanın kenarlarını kapatmak için mika sert plastik kullandım ayrıca kasaya desteklemek içinde iki adet tahtadan destek aldım şimdi yaotıklamıa geçelim önecelikle fanı çıkardım güzelce yağladım zamanım olmadığı için zımparalayıp boyayamadım ama ilerde onuda yapıp kasanın son nhalini ekleyeceğim her neyse devam edelim fanın güç girişlerine kabloları lehimledim daha sonra o kablolarıda psudan gelen 4 çıkışa bağladım psuyu boş yani anakart olmadan çalıştırmak için sinyal ve rksi kutubunnu bağlayıp araya düğme koydum hepsinin detaylı fotoğraflarını aşşağıda bulabilirsiniz GELELİM EN ÇNEMLİ KONUYA SICAKLIK DEĞERLERİ sistem fansız boşta 44 45 derecelerdeydi bu ısı fanı takınca 38 39 a düştü boşta 40dereceyi görmek imkansız hale geldi soket sıcaklığı 38 dereceden 35 dereceye düştü gelelim prime 95 de en ağır koşullarda 30dklık test sonuçlarına tam yükta fansız 90 dereceleri görüp mavi ekran veren bilgisayar artık 5.1ghzde 80 dereceyi anlık piglerle görüyor ortalama sıcaklığı ise tam yükte 77 derecelerde geziyor 5.1ghz 1.350voltaj değerlerinde şimdi yaptığıma değdimi kısmına gelelim fan sesi beni okadar rahatsız etmediği için sonuna kadar değdiğini belirtmek isterim her türlü soru
Alıntıyı görüntüleya açığım sağlıcakla kalın