Neler Yeni

Kasaya ARABA FANI taktım tün sonuçlar

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
w-wow!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Evet uzun süre sonra son güncellemeyi yaptım fanın etrafina mika kesip kapak seklini ve etrafindaki hava giris cikisini kontrol alrina aldim birde cok kirliydi guzelce yikadim ve boyadim son hali sizlerde
Güzelim sıvı soğutmalı sistemi neden araba fanıyla bozdun

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
b-bi dakika o sistem 10 yıllık kasanın içinde ve kasanın paneli cam ve kasaya araba fanı takılı.
Halo  Wait. That's illegal.  4k Remastered (by AbiSV) - [4881*2544] :  MemeRestoration

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Termal macun yerine motor yağı kullanırsın artık. Sonuçları merak ediyorum.

Evet Sevgili forum üyeleri bu gün bütün aşamaları tamamladım ve fanı kasaya taktım öncelikle beni en zorlayan güç kaynağı oldu ledleri çalıştıran 12v 1000ma güç kaynağı malesef fanı çalıştırmadı benimde aklıma eski PC den kalan psu yu kullanmak geldi psunun 4 çıkışını birbirine bağlayıp onlarıda fana bağlayıp çalıştırdım fanın kenarlarını kapatmak için mika sert plastik kullandım ayrıca kasaya desteklemek içinde iki adet tahtadan destek aldım şimdi yaotıklamıa geçelim önecelikle fanı çıkardım güzelce yağladım zamanım olmadığı için zımparalayıp boyayamadım ama ilerde onuda yapıp kasanın son nhalini ekleyeceğim her neyse devam edelim fanın güç girişlerine kabloları lehimledim daha sonra o kablolarıda psudan gelen 4 çıkışa bağladım psuyu boş yani anakart olmadan çalıştırmak için sinyal ve rksi kutubunnu bağlayıp araya düğme koydum hepsinin detaylı fotoğraflarını aşşağıda bulabilirsiniz GELELİM EN ÇNEMLİ KONUYA SICAKLIK DEĞERLERİ sistem fansız boşta 44 45 derecelerdeydi bu ısı fanı takınca 38 39 a düştü boşta 40dereceyi görmek imkansız hale geldi soket sıcaklığı 38 dereceden 35 dereceye düştü gelelim prime 95 de en ağır koşullarda 30dklık test sonuçlarına tam yükta fansız 90 dereceleri görüp mavi ekran veren bilgisayar artık 5.1ghzde 80 dereceyi anlık piglerle görüyor ortalama sıcaklığı ise tam yükte 77 derecelerde geziyor 5.1ghz 1.350voltaj değerlerinde şimdi yaptığıma değdimi kısmına gelelim fan sesi beni okadar rahatsız etmediği için sonuna kadar değdiğini belirtmek isterim her türlü soruAlıntıyı görüntüleya açığım sağlıcakla kalın
@Ribozom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,280
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom