işe yaramaz tesisata topraklama çekilmesi lazımAkım korumalı priz nasıl olur
Ya çünkü öğrenciyim ne emeklerle topladığımi bir bilseniz gerçekten çok zor benim için eski olsa bileHayir
Hocam ev bizim değil kiraişe yaramaz tesisata topraklama çekilmesi lazım
Topraklama psu'ya bağlı zaten sorun olsa psu kendini korumaya alır her cihazda gövde topraklaması olur tesisatta sorun olsa zaten şalter atar ki öyle.ufsk.bi akımlı voltaj ile çarpmaztopraklamada sıkıntı vardır hocam eletrik tesisatını kontrol edin
o priz için özel çekilebilir topraklama kablosunu balkon demiri gibi bir yere bağlayabilirsinizYa çünkü öğrenciyim ne emeklerle topladığımi bir bilseniz gerçekten çok zor benim için eski olsa bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ev bizim değil kira
her psuda kaçak akım koruması yoktur daha önce onlarca kez karşılaştım sıkıntı %99 topraklamadaTopraklama psu'ya bağlı zaten sorun olsa psu kendini korumaya alır her cihazda gövde topraklaması olur tesisatta sorun olsa zaten şalter atar ki öyle.ufsk.bi akımlı voltaj ile çarpmaz
Maalesef hocam dedikleriniz zor benim için ev sahibi laf eder ugrasilmazo priz için özel çekilebilir topraklama kablosunu balkon demiri gibi bir yere bağlayabilirsiniz
her psuda kaçak akım koruması yoktur daha önce onlarca kez karşılaştım sıkıntı %99 topraklamada
ev sahibinin haberi olmasına gerek yokki sadece bir yerden bir yere kablo çekeceksinizMaalesef hocam dedikleriniz zor benim için ev sahibi laf eder ugrasilmaz
Ben en kolayinden ne yapabilirim hocamo priz için özel çekilebilir topraklama kablosunu balkon demiri gibi bir yere bağlayabilirsiniz
her psuda kaçak akım koruması yoktur daha önce onlarca kez karşılaştım sıkıntı %99 topraklamada
işe yaramaz tesisata topraklama çekilmesi lazım
Balkona bağlasında sonra ufak bi yıldırım carpmasında veya nötür dönmesinde evi tesisatı komple yaksın dimi topraklama.sadece yüzey alanı ve derinliği.olan toprağa topraklama çubuğu ile yapılır aksi tehlikelidir toprak emer ben elektrikçiyimo priz için özel çekilebilir topraklama kablosunu balkon demiri gibi bir yere bağlayabilirsiniz
Hocam en basit ne yapabilirim hakkınızı helal edinBalkona bağlasında sonra ufak bi yıldırım carpmasında veya nötür dönmesinde evi tesisatı komple yaksın dimi topraklama.sadece yüzey alanı ve derinliği.olan toprağa topraklama çubuğu ile yapılır aksi tehlikelidir toprak emer ben elektrikçiyim
topraklama çekebilirsiniz hocam prize topraklama çekmedikçe çözülmez sorun yada kasadan binanın betonuya çelik çubuk indirin ikisinde birbirine sıkı şekilde temas etmeli sizden daha büyük bir iletken olmalıBen en kolayinden ne yapabilirim hocam
bu ülkede 1990 öncesi yapıların %70ında toprak hattı ya balkon demirine yada çelik borulu su tesisatına bağlıdır hocam ben hiç yanan tesisat görmedimBalkona bağlasında sonra ufak bi yıldırım carpmasında veya nötür dönmesinde evi tesisatı komple yaksın dimi topraklama.sadece yüzey alanı ve derinliği.olan toprağa topraklama çubuğu ile yapılır aksi tehlikelidir toprak emer ben elektrikçiyim
Bu şekil ne kadar idare edebilirimtopraklama çekebilirsiniz hocam prize topraklama çekmedikçe çözülmez sorun yada kasadan binanın betonuya çelik çubuk indirin ikisinde birbirine sıkı şekilde temas etmeli sizden daha büyük bir iletken olmalı
gittiği kadarBu şekil ne kadar idare edebilirim