Neler Yeni

Kasaya güç gelmiyor lütfen yardım edim

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emircan Bellek
Arkadaşlar merhabalar kasayı 1 1.5 aydır açmıyorum boşta duruyordu fakat bugün açmaya çalıştığımda kasaya hiç güç gelmiyordu. Bunun nedeni ne olabilir?

Kablolar bu şekilde takılı.

neshter

80+ Bronze
buradaki islemci sogutucunun kablosu galiba. takilmamis gozukuyor. takmayi denedin mi?
1711304290731.png

ha birde ramler nerede :D

ekran karti da yok, islemcin insallah apudur :D

Son düzenleme:

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Hocam bişey sorucam kart ile ramleri çıkarttınızmı anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
1. Ram nerede
2. Cpu fan takılı değil
3. Front panel pinlerini göremedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emircan Bellek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradaki islemci sogutucunun kablosu galiba. takilmamis gozukuyor. takmayi denedin mi?
Alıntıyı görüntüle

ha birde ramler nerede :D

ekran karti da yok, islemcin insallah apudur :D
ramleri kendim cıkardım foto cekmek için hani kablolar belli olsun diye ekran kartınıda aynı şekilde. ayrıca cpu fanı da taktıgımda yine aynı şekil kasada hiç bir şekilde elektrik yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bişey sorucam kart ile ramleri çıkarttınızmı anlamadım
evet kabloların daha güzdün gözükmesi için kendim cıkardım. taktıgımda da bişey değişmniyor hiç bir şekilde elektrik gelmiyor

1. Ram nerede
2. Cpu fan takılı değil
3. Front panel pinlerini göremedim
hocam hepsini kasti olarak cıakrıdm foto için. taktıgımda da hiç bir değişiklik olmuyor kasada hiç bir şekilde elektrik yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emircan Bellek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- psunun arkasindaki switchi 1 e aldin mi
2- Bu kablonun baglanti kisminda hic bosluk kalmadigina emin ol.
Alıntıyı görüntüle
öncelikle destekleriniz için teşekkürler. Fakat dediklerinizi denedim psunun arkasındakileri de değiştirdim lakin hiç değişen bir şey.

benim kafama takılan 1 1.5 ay önce ben bu pc yi calısır vaziyette kutuya koydum ne oldu da şuan böyle bir sorun cıkartıyor.

neshter

80+ Bronze
öncelikle destekleriniz için teşekkürler. Fakat dediklerinizi denedim psunun arkasındakileri de değiştirdim lakin hiç değişen bir şey.

benim kafama takılan 1 1.5 ay önce ben bu pc yi calısır vaziyette kutuya koydum ne oldu da şuan böyle bir sorun cıkartıyor.
Belki kasadaki power tusu bozulmustur. Senin yerinde olsam kisa devre ile calistirmayi denerdim. Power butonunu taktigin pini anakartta bulman ve tornavida ile ikisi arasina dokundurman gerekiyor. Sakin diger pinlere dokundurma bozabilirsin. Tercih senin mesuliyet kabul etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ahmet Tosun
Steam
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ahmet Tosun
Steam
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461

Hocam ben böyle durumlarda kasayi bir dağıtıp uzay montaj blr şekilde çalıştırmayı deniyorum genelde işe yarar eğer yine çalışmaz ise ya güç kaynağı yada Anakart arıza vermiş olabilir

kontrolcu yok valla cikmadi oyle bir sey
Knk aklıma müthiş saçma bişey geldi psu"nda floppy power kablosu varmı varsa bir denesene oluyor mu

Son düzenleme:

neshter

80+ Bronze
Knk aklıma müthiş saçma bişey geldi psu"nda floppy power kablosu varmı varsa bir denesene oluyor mu
knk ondeki uc fani birbirine bagladim sonra onlardan bir tane disiyi de egzoz fanina bagladim, sonra egzoz fanindaki su kismi da
1711354358768.png

psuya bagladim, sorun cozuldu, fanlar calisiyor

Top Bottom