Ayakları tam oturmadan soğutucuyu takabildiyse.... Vay o işlemcinin halineİslemciyi sokup ayakkarina bakin muhtemelen ayaklarinda sorun var oturmadigi icin anakart guc aktaramiyor.
işlemci olmadan güç gelmez.Ayakları tam oturmadan soğutucuyu takabildiyse.... Vay o işlemcinin haline
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca işlemci olmasa bile sisteme güç gelir fanlar döner sistem hiç elektrikli almıyor
gelir.işlemci olmadan güç gelmez.
Fotoğrafta güç tuşu ve ön panel bağlantınız takılı değil çizdiğim yerdeki PWR_BTN pinleri birbirine değdirerek tetikleyin.Arkadaşlar merhabalar kasayı 1 1.5 aydır açmıyorum boşta duruyordu fakat bugün açmaya çalıştığımda kasaya hiç güç gelmiyordu. Bunun nedeni ne olabilir?
Kablolar bu şekilde takılı.
neye dayanarak bunu söylediniz anlamadım ama işlmeci olmadan güç geliyor hatta işlemcisiz bios güncelleme diye bir olay var bilgilendirmiş olayımişlemci olmadan güç gelmez.
şartel açık kanka güç düğmesi de doğruçok merak ediyorum kasanın arkasındaki şartel açık mı? ve bir de güç düğmesini doğru yere taktığından emin misin orayı çıkar bir ayaç veya iğne veya anahtarla dokun oraya
gün içinde hepsini yerine takıp tekrar daha detaylı resim atacagımgelir.
Fotoğrafta güç tuşu ve ön panel bağlantınız takılı değil çizdiğim yerdeki PWR_BTN pinleri birbirine değdirerek tetikleyin.
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta çok belli olmuyor ancak en sağda pin yoksa bir soldaki ile tetikleyin
sen güç düğmesi yerini yine de dediğim gibi yapmayı dene veya statik elektrik vardır ramleri saksıya koy toprak negatif enerjiyi çeksin kısa devre de olabilir psudan kaynaklıda olabilir her şey olabilir şu an ortakşartel açık kanka güç düğmesi de doğru
gün içinde hepsini yerine takıp tekrar daha detaylı resim atacagım
kendi cihazımda yaşadıgım için söylüyorum. ayaklardan 2si yamuktu hiçbir şekilde güç gelmedi karta.neye dayanarak bunu söylediniz anlamadım ama işlmeci olmadan güç geliyor hatta işlemcisiz bios güncelleme diye bir olay var bilgilendirmiş olayım