Neler Yeni

Kasayı internete bağlama

ArdaCanV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Can Velioğlu
benim bir sorum olcakaktı eve yeni bilgisayar topladım fakat ethernetle bağlayabiliceğim kadar yakın değil modemle bilgisayar kasasının arasında 1 tane 1mt kalınlığında duvar var kasaya sadece şunu alsam internete bağlanırken yada herhangi bir oyun oynarken ping veya kopma durumu yaşarmıyım
https://www.hepsiburada.com/tp-link...t-ap-yuksek-kazanimli-usb-adaptor-pm-bd302733
bunlardan hangii işimi görür yada başka tavsiyeleriniz var mıdır kullandıklarınızdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Göktürk Özdemir
Bence almayı düşünüyorum kablo ile bağlayamazsam bunu alıcam ama en sağlıklısı kablo

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
benim bir sorum olcakaktı eve yeni bilgisayar topladım fakat ethernetle bağlayabiliceğim kadar yakın değil modemle bilgisayar kasasının arasında 1 tane 1mt kalınlığında duvar var kasaya sadece şunu alsam internete bağlanırken yada herhangi bir oyun oynarken ping veya kopma durumu yaşarmıyım
https://www.hepsiburada.com/tp-link...t-ap-yuksek-kazanimli-usb-adaptor-pm-bd302733
bunlardan hangii işimi görür yada başka tavsiyeleriniz var mıdır kullandıklarınızdan
Şiddetle asus öneririm. Kendim kullanıyorum, soruların varsa cevaplarım.

Em1rh4an

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Emirhan Orhan

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Buna 187 lira yerine kabloya 20-30 lira masraf yapmak daha mı mantıksız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Talha çayır

ArdaCanV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Can Velioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şiddetle asus öneririm. Kendim kullanıyorum, soruların varsa cevaplarım.
Melsela ben lol tarzında pingli oyunlar oynuyorum herhangi bir kopma veya aniden kesilme gibi bir şey yaşarmıyım yada tak çalıştır mı yoksa driver kurulumu gerekiyor mu

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
acaba ekstra bi kurulum driver gerekiyormu yoksa tak çalıştırmı?
Tak çalıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Melsela ben lol tarzında pingli oyunlar oynuyorum herhangi bir kopma veya aniden kesilme gibi bir şey yaşarmıyım yada tak çalıştır mı yoksa driver kurulumu gerekiyor mu
Bu cihazdan kaynaklı bir kopma veya kesilme yaşamassın ama internetin kendisi kötüyse bişey diyemem. Kuruluma gerek yok tak çalıştır yaıyorsun

ArdaCanV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Can Velioğlu
Tak çalıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cihazdan kaynaklı bir kopma veya kesilme yaşamassın ama internetin kendisi kötüyse bişey diyemem. Kuruluma gerek yok tak çalıştır yaıyorsun
Tamam çok teşekkürler yarın alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,297
Üyeler
166,731
Son üye
Onur özyurt
Top Bottom