Kasayı mı satayım ekran kartını mı?

hazır sistem bana göre değil toplamak daha zevkli
Aklınızda ne var hocam o zaman ? 25k ya sıfır sistem toplamak baya sıkıntı ancak parcalari sıfır alıp kartı 2.el tercih edebilirsiniz

Aklınızda ne var hocam o zaman ? 25k ya sıfır sistem toplamak baya sıkıntı ancak parcalari sıfır alıp kartı 2.el tercih edebilirsiniz
hiçbir şey yapmayıp dış kasayı satıp tekrar yeni dış kasa alıp devam edebilirim. Yavaş yavaşta beyazlarım sistemi. 25 e sıfır sistem zaten toplanmaz. Bakacam, işe girip çalışsam aklımda iyi fikirler var. Hayırlısı

Bir kaç sorum olacak ram olarak Asus tuf mu var yoksa gecenin bu saatinde kafamı yandı ?

Neden durduk yere zarar ediyorsun ki?

Ekran kartını satıp rtx 4070 geçebilirsin elinede para kalır tek sorun ekran kartınsa.

25 26 civarına 2. el 0 karışık çok rahat 3070li kasa toplarsın

Bir kaç sorum olacak ram olarak Asus tuf mu var yoksa gecenin bu saatinde kafamı yandı ?

Neden durduk yere zarar ediyorsun ki?

Ekran kartını satıp rtx 4070 geçebilirsin elinede para kalır tek sorun ekran kartınsa.

bendeki bu, rgb lisi falan var asus tuf olarak da ram üretiyor. Yanlış değilse ddr5 e falak da üretiyo

ekran kartımdan derdim var mı, 3 fanlı hayvan gibi bişey bekliyordum. 4000 5000 serisinde küçültmeye gidilmiş galiva. 3000 serisi 3060 lar falan kocaman, yanlışımda olabilir.

Kartın soğutmasından, renginden, tipinden yana sorun yok. Verdiğim para çok gibi geldi. 17 ye falan da düştü ben 18.800 e aldım. Ona da yanıyorum. DDR5 toplama, ek olarak ful kaliteli parça yapasım vardı bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.

Çok para verip istediğimi yapamama dürtüsü var şu an üstümde. Tek derdimde kasa gibi kasa alıp bakcam dalgama. Sıfır karttan 2. ele geçmekte eşeklik gibi haklısım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 26 civarına 2. el 0 karışık çok rahat 3070li kasa toplarsın
21 e çöp kasalı ddr5 500 m2 li 3060 lı kasa topluyom zaten. Ama bakıyom fps ler nerdeyse aynı. 3080 5060 dan daha güçlü diye biliyorum ama testlerde de aynı gözüküyor. Kafayı yedim ne istediğimi bende bilmiyorum hocam.

Valla aynı duruma düştüm 20k ya sattım şuan ki sistemi topladım 40 tuttu iyi mi? iyi ama oyun oynuyorum eskisi gibi hayır sadece görsel 20k vermek sacma oldu benim için kasa değiştir geç bence sistemin iyi ddr5 olsa ne olacak alacagin +20 FPS olsa coooooook mu önemli bence hayır eve bu sefer 2k.ekran lazım onada para verecen değmesi için onada gerek yok bence böyle devam et kasa değiş yeter

bendeki bu, rgb lisi falan var asus tuf olarak da ram üretiyor. Yanlış değilse ddr5 e falak da üretiyo

ekran kartımdan derdim var mı, 3 fanlı hayvan gibi bişey bekliyordum. 4000 5000 serisinde küçültmeye gidilmiş galiva. 3000 serisi 3060 lar falan kocaman, yanlışımda olabilir.

Kartın soğutmasından, renginden, tipinden yana sorun yok. Verdiğim para çok gibi geldi. 17 ye falan da düştü ben 18.800 e aldım. Ona da yanıyorum. DDR5 toplama, ek olarak ful kaliteli parça yapasım vardı bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.

Çok para verip istediğimi yapamama dürtüsü var şu an üstümde. Tek derdimde kasa gibi kasa alıp bakcam dalgama. Sıfır karttan 2. ele geçmekte eşeklik gibi haklısım.

21 e çöp kasalı ddr5 500 m2 li 3060 lı kasa topluyom zaten. Ama bakıyom fps ler nerdeyse aynı. 3080 5060 dan daha güçlü diye biliyorum ama testlerde de aynı gözüküyor. Kafayı yedim ne istediğimi bende bilmiyorum hocam.
Tamam işte 3060 yerine 3070 koyabilirsin. Hatta amd alırsan 6800-xt koyarsın daha güçlü olur

Tamam işte 3060 yerine 3070 koyabilirsin. Hatta amd alırsan 6800-xt koyarsın daha güçlü olur
sıfırdan 2. eke geççem kart olarak. Ek olarak amd bulaşmam.

ddr5 sistem dizmek için tüm parçalarımızın desteklemesi mi gerekli ekran kartında dd5 yazması yeterli mi
ekran kartında DDR la alakası yok. Sen git ddr2 sisteme 3070 tak, ki takan var. Kaan Özerdi yanlış depilsem. Yt ye yazarsan çıkar zaten.

Ekran kartı GDDR7 zaten, amaç ekran kartıyla alakalı değil. Mevzuyu anlamamışsın sen hpca

sıfırdan 2. eke geççem kart olarak. Ek olarak amd bulaşmam.

ekran kartında DDR la alakası yok. Sen git ddr2 sisteme 3070 tak, ki takan var. Kaan Özerdi yanlış depilsem. Yt ye yazarsan çıkar zaten.

Ekran kartı GDDR7 zaten, amaç ekran kartıyla alakalı değil. Mevzuyu anlamamışsın sen hpca
Daha önce amd kullandın mı?

Sahibinden ilanını buldum
İşlemcin 3k
Ramlerin 900
Ekran kartın 15k
Anakartın 1800
Ssd 2k
Güç kaynağın 1k
Kasanda ortalama 1k

Kasanın ikinci eli toplandığında max 25k ediyor eğer 25k teklif eden varsa bence sat

Parçaları sıfır almış olabilirsin ama artık ikinci el onlar bazı ürünleri aralık ayında almışsın mesela

Daha önce amd kullandın mı?
hd6850, rx 470, 570, 580, 480 bir çok serilerini hemde sapphire, xfx, asus gibi. Sonra asus 6600xt gibi gibi. Hayatımda 2060 la başlıyıp 5060 a kadar nbidia kullanmadım. 50 den fazla amd kart kullandım. Sattım, uğraştım. Macun yemiledim, tenizledim vsvs.

İşlemcin 3k
Ramlerin 900
Ekran kartın 15k
Anakartın 1800
Ssd 2k
Güç kaynağın 1k
Kasanda ortalama 1k

Kasanın ikinci eli toplandığında max 25k ediyor eğer 25k teklif eden varsa bence sat

Parçaları sıfır almış olabilirsin ama artık ikinci el onlar bazı ürünleri aralık ayında almışsın mesela
Kasayla anakartı aralııra aldım. Kart daha 2 aylık. vsvs. Zaten diğer şeyler para eden şeyler değil.

İşlemcin 3k
Ramlerin 900
Ekran kartın 15k
Anakartın 1800
Ssd 2k
Güç kaynağın 1k
Kasanda ortalama 1k

25 teklif geldi ama satsam aynı performansa alcam, beklemek en hayırlısı.

Geri