Neler Yeni

Yardım Kasayı Temizledikten Sonra Egsoz Fanı kendi kendine durmuş

Fön makinesi soğuk modu, fırça ve süpürge yardımıyla fanları temizlemiştim.
Ardından bir süre sonra Egsoz fanının durmuş olduğunu gördüm fanın bulunuğa kısma elimle hafifçe dokununca çalıştı.
Daha sonra fanları kontrol ettiğim programda, diğer fanlarında devirinin düşmüş olduğunu fark ettim.
Anakart fanları tekrar sıfırdan algılayop optimize etmiş olabilir mi? Veya uygulama optimize etmiş olabilir mi?

Neden olmuş olabilir acaba? Fanları elimle durdurup yaptım hep, sadece egsoz fanını bir ara süpürgeyle temizlerken kısa bir süre tutmadım ve döndü biraz.
Bu mu sorun yaptı anlayamadım tam, şimdiden teşekkür ederim.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
o fanın kablosunu kontrol ettinmi anakarta bağlanan güç pinleri vardıır ordan çıkmış olabilir

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Fanın kablolarına bir bakmanızı öneririm. Dokununca çalıştı diyorsunuz. Belki ufak da olsa bir şey takılıyor olabilir ya da belki sisteminiz sadece ısındığında fan açıyor olabilir.

NespaY

80+ Silver
Fanın kablolarına bir bakmanızı öneririm. Dokununca çalıştı diyorsunuz. Belki ufak da olsa bir şey takılıyor olabilir ya da belki sisteminiz sadece ısındığında fan açıyor olabilir.
Kasa fanları PC'ye göre hareket etmez onların kontrolcüsü bulunur veya bulunmaz hep dönerler.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Kasa fanları PC'ye göre hareket etmez onların kontrolcüsü bulunur veya bulunmaz hep dönerler.
Arkadaş sistem özelliklerini belirtmemiş. Bu yüzden belki diyerek söyledim zaten. Çok da imkansız bir teknoloji değil bence. :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantısında bir sorun yok hocam.
Başka neden olabilir?

BabaVoss7

80+ Silver
Pc çalışırkrn mi temizlediniz elimle durdurdum deyince?

Top Bottom