Doktor oranı buranı ellemez, cildiyeye gitmeden teşhis konulmaz. Onu bunu kullan demek yanlış olur.2-3 gün önce kasığımdaki kızarma beni rahatsız etti biraz kaşındırdı ondan beri hâlâ aynı babama anlattım doktora gidelim dedi de ben doktora orami burami elletmek istemiyom 16 yaşındayım. Evde çözümü var mıdır?
Kesinlikle doktora gitmelisin, bende bir hanımefendiye ultrason çektirmiştim testislerime çok utanç vericiydi ama sağlıklı olduğumdan emin olmam gerekiyordu.2-3 gün önce kasığımdaki kızarma beni rahatsız etti biraz kaşındırdı ondan beri hâlâ aynı babama anlattım doktora gidelim dedi de ben doktora orami burami elletmek istemiyom 16 yaşındayım. Evde çözümü var mıdır?
Krem kullan geçmezse gidersin doktora bende de vardı 1 2 sene hiç bir şey yapmadım sonra orda sivilce filan çıktı enfeksiyon filan içi yumurta kadar olmuştu 15 20 gün her gün hastaneye gittim sakın bir şey olmaz deme hafife alma2-3 gün önce kasığımdaki kızarma beni rahatsız etti biraz kaşındırdı ondan beri hâlâ aynı babama anlattım doktora gidelim dedi de ben doktora orami burami elletmek istemiyom 16 yaşındayım. Evde çözümü var mıdır?
tamamdır giderim bu hafta içerisindeKesinlikle doktora gitmelisin, bende bir hanımefendiye ultrason çektirmiştim testislerime çok utanç vericiydi ama sağlıklı olduğumdan emin olmam gerekiyordu.
Korkma/utanma git doktora.
Kardeşim 1 ay önce Kasık bölgem kızardı ve kaşınmaya başladı doktora gittim sorun nedir dedi hocam kasık ve penis bölgem kaşınıyor dedim.2-3 gün önce kasığımdaki kızarma beni rahatsız etti biraz kaşındırdı ondan beri hâlâ aynı babama anlattım doktora gidelim dedi de ben doktora orami burami elletmek istemiyom 16 yaşındayım. Evde çözümü var mıdır?
İlla bacak istersen ben atamResim at olay var mi?
Temizindenİlla bacak istersen ben atam
Biraz kızarık ama sorun olmaz dimiTemizinden