Neler Yeni

kasık mantarı nasıl geçer

BerkD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berk
2-3 gün önce kasığımdaki kızarma beni rahatsız etti biraz kaşındırdı ondan beri hâlâ aynı babama anlattım doktora gidelim dedi de ben doktora orami burami elletmek istemiyom 16 yaşındayım. Evde çözümü var mıdır?

equinoxx

80+ Bronze
2-3 gün önce kasığımdaki kızarma beni rahatsız etti biraz kaşındırdı ondan beri hâlâ aynı babama anlattım doktora gidelim dedi de ben doktora orami burami elletmek istemiyom 16 yaşındayım. Evde çözümü var mıdır?
Doktor oranı buranı ellemez, cildiyeye gitmeden teşhis konulmaz. Onu bunu kullan demek yanlış olur.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kesinlikle doktora gitmelisin, bende bir hanımefendiye ultrason çektirmiştim testislerime çok utanç vericiydi ama sağlıklı olduğumdan emin olmam gerekiyordu.
Korkma/utanma git doktora.

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Krem kullan geçmezse gidersin doktora bende de vardı 1 2 sene hiç bir şey yapmadım sonra orda sivilce filan çıktı enfeksiyon filan içi yumurta kadar olmuştu 15 20 gün her gün hastaneye gittim sakın bir şey olmaz deme hafife alma

BerkD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle doktora gitmelisin, bende bir hanımefendiye ultrason çektirmiştim testislerime çok utanç vericiydi ama sağlıklı olduğumdan emin olmam gerekiyordu.
Korkma/utanma git doktora.
tamamdır giderim bu hafta içerisinde

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Funderly bu krem çok iyi her eczane de bulunmuyor arayıp bulursun

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,415
İsim
Hakan
Mantar Bulasıcı Deri Hastalıgı Elleme Oglum, Doktora Gitsene

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim 1 ay önce Kasık bölgem kızardı ve kaşınmaya başladı doktora gittim sorun nedir dedi hocam kasık ve penis bölgem kaşınıyor dedim.
Adam soyunmanı isteyecem dedi çıkarttım malafatı koydum sünger tarzı tabure görünümlü yükseltiye bu tarz durumlarda çekinme utanma. Sağlık dedim mi akan sular durması lazım bu arada ben scabies olmuşum Sağlıkda ki Türkçe meali uyuz :) Sancılı 1 ay sürecin sonunda şükür kurtuldum. Uyuzun bulaşması kullanılan çarşaf havlu üst baş ve 15-20dk lık deri teması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,033
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom