Kasık ve testis ağrısı / sızısı

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar hepinize merhaba. 2 haftadır muzdarip olduğum bir konu var. Genelde Testis bölgesinde olmak üzere genel olarak çok hafif bir ağrı var. Aslında ağrı bile sayılmaz. Rahatsız etme durumu oluyor. Bazı günler çok nadir olan bu sızı bazı günler saatler sürebiliyor. Randevu aldım yarın için lakin varikosel olmaktan korktuğum için böyle bir konu açmak istedim. Gerçi varikosel için hiç bir belirti yok. (Damar genişlemesi vs.) Yorumlarınızı bekliyorum sizce bu ne olabilir?

Bir arkadaşımda daha kötüsü olmuştu. Kramp gibi bir şey girmiş, 1 gün daha bekleseler aldırmak zorunda kalacaklarmış. Kötü bir şey.

Ürolojiye git. Testis üzerinde ince de olsa solucanımsı şekiller var mı ? Testisin bir tarafı öbürüne göre az da olsa daha büyük geliyor mu gözüne ?
Böbreğinin herhangi birinde ağrı var mı ? Sırtına vuran başka bir ağrı var mı ?

Ürolojiye git dostum. Bir muayene ve skrotal USG ile sorunu anlayıp ona göre bir yol bulurlar

yakın zamanda ameliyat oldun mu?muhtemelen basit bir enfeksiyondur.1 hafta antibiyotik verirler geçer.

Ürolojiye git. Testis üzerinde ince de olsa solucanımsı şekiller var mı ? Testisin bir tarafı öbürüne göre az da olsa daha büyük geliyor mu gözüne ?
Böbreğinin herhangi birinde ağrı var mı ? Sırtına vuran başka bir ağrı var mı ?
Sırtıma vuran ağrı yok , testis üzerinde solucanımsı kitle veya gözüken damar yok , testise dokununca ağrı yok , büyüklük durumu ise boyları eşit. Üzerine veya yan yattığım zaman ortaya çıkan genelde çok hafif bir ağrı var. Ayağa kalkınca veya dokununca geçiyor anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakın zamanda ameliyat oldun mu?muhtemelen basit bir enfeksiyondur.1 hafta antibiyotik verirler geçer.
Olmadım. Bundan 2-3 sene önce yine bu tarz bir ağrı vardı. Ürolojiye gittim bir şey yok dedi. İlaç verdi geçti.

Üroloji ye gittin mi
Randevu aldım yarına.

Sırtıma vuran ağrı yok , testis üzerinde solucanımsı kitle veya gözüken damar yok , testise dokununca ağrı yok , büyüklük durumu ise boyları eşit. Üzerine veya yan yattığım zaman ortaya çıkan genelde çok hafif bir ağrı var. Ayağa kalkınca veya dokununca geçiyor anlamadım.

Olmadım. Bundan 2-3 sene önce yine bu tarz bir ağrı vardı. Ürolojiye gittim bir şey yok dedi. İlaç verdi geçti.

Randevu aldım yarına.
Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum o zaman. Hayırlısı olsun.

Aynısı bende de olmuştu 15 yaşındayım, üroloji ergenlik ağrısı dedi biz nolur nolmaz diye kontrol ettirdik ultrasonla bir şey çıkmadı. Senin dedigin olsa direk morarır zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,278
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri