Neler Yeni

KASIM-ARALIK 2022 İndirimlerinde Topladığım Sistem

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Yusuf
Bendeki fsp 550w hocam fakat sistem kapalıyken bile cızırtı geliyor , sistemi ilk kez garantiye gönderirken hem sistemin kutusuna hemde kendi sisteminlerine not düştüm beni aramalarını istedim sorunu söylemek için ama aramadılar , ses kulağını dayayınca duyuluyor ve aramadılar bide üstüne sistemi formatlayıp gönderdiler hiçbirşey yapmadan .

İşin kötü yani internetim 16 mb adsl ve oyunları indirmek 3 günümü almıştı hepsi gitti ve o kadar sinirlendimki .. Şuan hala garantide bakalım halletmezlerse thh ile kendileri uğraşsın artık.
çözebildin mi hocam nedir durumlar?

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
İleri tarihlere not olsun diye Kasım-Aralık kampanları tarihinde topladığım sistem. Fotoğraftaki parçaların toplam maliyeti 16.700TL tuttu, şuan ne kadar eder hiç hesaplamadım ama ileri tarihlere not olsun diye eklemek istedim. Tüm parçalar sıfır alındı ve alındığı yerlerle birlikte fotoğrafada ekledim. Bakalım ne kadar fiyatlar oynayacak kıyaslamış oluruz veya parçalar hakkında deneyimlerimizi paylaşırız.
Kasım-Aralık indirimlerinde satın aldığınız birşeyler varsa sizde paylaşın hepimiz neyi ne kadara almışız, alınan fiyatın karşılığını hakediyor mu tavsiye edilir mi edilmez mi konuşmuş oluruz.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-rtx-3060-oyuncu-bilgisayari-1071497367/detay şunla kiyaslarmisiniz bilen arkadaşlar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
çözebildin mi hocam nedir durumlar?
Servistekileri arayıp bi güzel kızdım , müşteri hizmetleri ile arkadaş olduk neredeyse o kadar çok aradımki , gaminggenden mehmet bey ile iletişime geçtim kendisi ilgileneceğini söyledi , geçen hafta çarşamba gönderdim sistemi tekrar şuan servis sürecinde hala yarına kadar tekrar arayıp bilgi verecekler , psu değiştirilmeden tekrar gönderilirse thh ve diğer tüm kurumlara başvurucağımı belirttim sağolsun mehmet bey yardımcı oldu umuyorumki en kısa zamanda halledecekler ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servistekileri arayıp bi güzel kızdım , müşteri hizmetleri ile arkadaş olduk neredeyse o kadar çok aradımki , gaminggenden mehmet bey ile iletişime geçtim kendisi ilgileneceğini söyledi , geçen hafta çarşamba gönderdim sistemi tekrar şuan servis sürecinde hala yarına kadar tekrar arayıp bilgi verecekler , psu değiştirilmeden tekrar gönderilirse thh ve diğer tüm kurumlara başvurucağımı belirttim sağolsun mehmet bey yardımcı oldu umuyorumki en kısa zamanda halledecekler ..
Ayrıca ekran kartındada cw vardı onuda yönetime soracağız demişlerdi ilk gönderirken ama onuda sormamışlar onu bosverdim artık uğraşmaktan sıkıldım gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Bendeki fsp 550w hocam fakat sistem kapalıyken bile cızırtı geliyor , sistemi ilk kez garantiye gönderirken hem sistemin kutusuna hemde kendi sisteminlerine not düştüm beni aramalarını istedim sorunu söylemek için ama aramadılar , ses kulağını dayayınca duyuluyor ve aramadılar bide üstüne sistemi formatlayıp gönderdiler hiçbirşey yapmadan .

İşin kötü yani internetim 16 mb adsl ve oyunları indirmek 3 günümü almıştı hepsi gitti ve o kadar sinirlendimki .. Şuan hala garantide bakalım halletmezlerse thh ile kendileri uğraşsın artık.
Ayni internet bende de var ya çok can sıkıyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Yusuf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ekran kartındada cw vardı onuda yönetime soracağız demişlerdi ilk gönderirken ama onuda sormamışlar onu bosverdim artık uğraşmaktan sıkıldım gerçekten
cw konusunda sıkıntı olabilir heleki cayma süreci dışındaysa tam sıkıntılı süreç.

Top Bottom