Neler Yeni

KASIM-ARALIK 2022 İndirimlerinde Topladığım Sistem

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
kanka alıp test ettikten sonra arkadaşlara önerdim sanırım kasım'dan beri sadece 2 kere stok girildi ve anında kapış kapış satıldı ve yüksek fiyattan gitti he. sömüyorlar bu t5 kuletipini.
Valla ya. Hiç güvenilir yerde bulamadım.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
İleri tarihlere not olsun diye Kasım-Aralık kampanları tarihinde topladığım sistem. Fotoğraftaki parçaların toplam maliyeti 16.700TL tuttu, şuan ne kadar eder hiç hesaplamadım ama ileri tarihlere not olsun diye eklemek istedim. Tüm parçalar sıfır alındı ve alındığı yerlerle birlikte fotoğrafada ekledim. Bakalım ne kadar fiyatlar oynayacak kıyaslamış oluruz veya parçalar hakkında deneyimlerimizi paylaşırız.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kasım-Aralık indirimlerinde satın aldığınız birşeyler varsa sizde paylaşın hepimiz neyi ne kadara almışız, alınan fiyatın karşılığını hakediyor mu tavsiye edilir mi edilmez mi konuşmuş oluruz.
Glorious Model O Wireless ; 1100₺
Asus Rog Strix RX Red Klavye ; 1500₺

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yazın Aldım çoğunu Tam Tarihi bilmiyorum eylüle girmeden olması lazım Kasım-Aralık sayılmaz ama olsun .d

Razer Deathadder V2 mini>>>190₺ HB EylüldeŞUAN 599₺
Kingston 32 GB Flash Bellek>>>13 Ekim'de Amazondan 29.99₺ ŞUAN 59.99₺
Bloody B640 Optik Switch Klavye>>>Amazon 288₺ ŞUAN 519₺

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Glorious Model O Wireless ; 1100₺
Asus Rog Strix RX Red Klavye ; 1500₺
glorioustan memnunmusun bi aralar bende kelkiniyordum o mouse'a?
Mesaj otomatik birleştirildi:

12400f için kiti yok onunda :/
yeni nesil soketler için yeni kitlerin geleceği söyleniyordu. zaten t5te iki farklı satış yapmışlardı intel kitli ve intel+amd kitli şeklinde.

Son düzenleme:

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel

yeni nesil soketler için yeni kitlerin geleceği söyleniyordu. zaten t5te iki farklı satış yapmışlardı intel kitli ve intel+amd kitli şeklinde.
Keşke yine çıksada satışa alsam. Son çare 214xt

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

Deneme şansım olmadı henüz hocam sistemi garantiden gelmesini bekliyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
hayda noldu ya sistemine
Gaminggenden almıştım hocam psuda cızırtı vardı gönderdim sağolsunlar ses yok diye geri göndermişler şimdi tekrar gönderdim arayıp söyledim sorunu değişim yapmalarını rica ettim bekliyorum bakalım

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Gaminggenden almıştım hocam psuda cızırtı vardı gönderdim sağolsunlar ses yok diye geri göndermişler şimdi tekrar gönderdim arayıp söyledim sorunu değişim yapmalarını rica ettim bekliyorum bakalım
bi dönem benim başıma gelmişti fan rattle problemi çıkmıştı psuda markasını modelini unuttum çok uğraştırıyolar. yok tespit edemedik, yok kabul edilebilir bir ses, yok şöyle böyle. en sonunda THH'de iade etmiştim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
bi dönem benim başıma gelmişti fan rattle problemi çıkmıştı psuda markasını modelini unuttum çok uğraştırıyolar. yok tespit edemedik, yok kabul edilebilir bir ses, yok şöyle böyle. en sonunda THH'de iade etmiştim.
Bendeki fsp 550w hocam fakat sistem kapalıyken bile cızırtı geliyor , sistemi ilk kez garantiye gönderirken hem sistemin kutusuna hemde kendi sisteminlerine not düştüm beni aramalarını istedim sorunu söylemek için ama aramadılar , ses kulağını dayayınca duyuluyor ve aramadılar bide üstüne sistemi formatlayıp gönderdiler hiçbirşey yapmadan .

İşin kötü yani internetim 16 mb adsl ve oyunları indirmek 3 günümü almıştı hepsi gitti ve o kadar sinirlendimki .. Şuan hala garantide bakalım halletmezlerse thh ile kendileri uğraşsın artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,665
Üyeler
161,730
Son üye
kossstr
Top Bottom