Neler Yeni

Kasım ayında Fırsat gelecek mi yoksa boşuna mı bekliyoruz?

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Emre
vatanda bahsettigin sistemin ram'ini 32gb yapmak lazım, tek m2 slotlu anakart oldugu icin 1 tb ssd koymak da şart.
7500f stock sogutucu ile ısınan bir işlemci. ram ve ssd ortalama 4-5 bin tl ek masraf çıkaracak. sıvı sogutma da 4 lira desek ortalama, 8-9 lira eklemek lazım bu fiyata. 650 watt güç kaynagı da 4070 ti super için ucu ucu yeterli diyebilirim. şart degil yükseltmek. a620m anakartla da kullanılır yine bu pc hiç bir şey değişmez hayatında anakartı daha pahalı bir şey alınca. 57-58 bin lira falan bu kasa yani kısaca aslında.
7500F'e neden sıvı soğutma? 7950x3d'yi peerless assasin ile soğutuyorum ben encodelerde bile max 76 görüyor.

zyraxone

80+
7500F'e neden sıvı soğutma? 7950x3d'yi peerless assasin ile soğutuyorum ben encodelerde bile max 76 görüyor.
7800x3dyi bile 120 se assasin veya phantom spirit ile soğutan var ortalama 80 max 85 derece görüyor yeterli denenebilir ama ağır iş ve oyunlarda yapılan bir test yok o yüzden olabilir. Şahsen bende sizin gibi yapardımpearşess veya ohantom spirit iş görür

Ps4cü35

80+ Bronze
Eğer güncel bir soket alırsan (amd am5) 5 yıl mı 4 yıl mı ne soket değiştirmeyecek sözü vermişti (kaçıncı yılında suan bilmiyorum) intel her dakka değiştiriyor intel
Konumuz bu değil ki ben ztn biliyorum am4 am5 olaylarını benim dediğim şu Adamın A620 Si yerine B650 R almak daha iyi değil mi yani?
Fps farkı yaratmayacak mı zannediyorsunuz Veya Kullanım süresi etkilemeyecek mi zannediyorsunuz

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
Bence bosuna bekliyozda neyse

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Yunus Kocabay
Öyle sinirlerim gerildi çünkü brom sen gel 5-6 ay bekle sonra gene aynı fiyatlarda kalsın soğurum artık hazır sistemden giderim laptop alırım hp omen olur Asus rog olur öyle yani.
Maalesef... Laptop kullanan biri olarak kesinlikle masaüstü almanı tavsiye ediyorum. laptopun masaüstüne karsı tek avantajı tasınabilmesi.

Ps4cü35

80+ Bronze
Maalesef... Laptop kullanan biri olarak kesinlikle masaüstü almanı tavsiye ediyorum. laptopun masaüstüne karsı tek avantajı tasınabilmesi.
Evet işte masaüstünün kat kat iyi olduğunun farkındayım ama indirim gelmezse pc bile almayabilirim yani param olup olmadığından değil çok sinirlerim gerilir e biz indirim istiyoruz yarı yarıya değil 5-10 K düş te ekipmanları monitörü eşantiyon sayalım kendimize.

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Emre
7800x3dyi bile 120 se assasin veya phantom spirit ile soğutan var ortalama 80 max 85 derece görüyor yeterli denenebilir ama ağır iş ve oyunlarda yapılan bir test yok o yüzden olabilir. Şahsen bende sizin gibi yapardımpearşess veya ohantom spirit iş görür
İyi denebilecek bi macunla AM5'lerde 80 üstü görmek çok zor, ağır işlerde de 7500F kullanılmaz zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi denebilecek bi macunla AM5'lerde 80 üstü görmek çok zor, ağır işlerde de 7500F kullanılmaz zaten.
Intel kullanmıyorsanız ve ağır işler yapmıyorsanız sıvı soğutma sadece görüntüsü için alınır.

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak
vatanda bahsettigin sistemin ram'ini 32gb yapmak lazım, tek m2 slotlu anakart oldugu icin 1 tb ssd koymak da şart.
7500f stock sogutucu ile ısınan bir işlemci. ram ve ssd ortalama 4-5 bin tl ek masraf çıkaracak. sıvı sogutma da 4 lira desek ortalama, 8-9 lira eklemek lazım bu fiyata. 650 watt güç kaynagı da 4070 ti super için ucu ucu yeterli diyebilirim. şart degil yükseltmek. a620m anakartla da kullanılır yine bu pc hiç bir şey değişmez hayatında anakartı daha pahalı bir şey alınca. 57-58 bin lira falan bu kasa yani kısaca aslında.
biraderim dikkat et ufak bir miktar için sistemini yakma imkanın varsa 800 watt al okadar para veriyorsun yazık olmasın bronz OLMAMASINA dikkat et ki güç tasarrufu olsun.ve sadece 1 m2 slotu varsa 2 tb ssd almanı öneririm şahsen bende sistem topluyorum 2 tane m2 slotum olmasına rağmen şuanlık 2 tb ssd aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar 4-5 aydır pc almak için uğraşıyorum fakat kelepir almak istiyorum niyetim 40 a falan 7500F 4070S ikilisi sıkıştırmak ama olmuyor yani Kasım ayında bu tarz f/p sistemler gelir mi
biraderim bende pc topluyorum sadece psu ekran kartı ve işlemcim kaldı bu eksiklerden bir kaç model favorime almış bulunuyorum ama 1 kasım oldu henüz herhangi bir indirim söz konusu değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,734
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom