💲💲KASIM BİTMEDEN YARDIM💲💲

herkes bu yılı kacırmayın yazıyor kimse sistem atmıyor :kekw:

çünkü halen kasım ayını geçtim 1-2 ay öncesinin fiyatlarında bile sistem gelmedi ram krizi çok kötü denk geldi. Kasım ayı uzun ben hiç değilse eski fiyatlara veya biraz altına sistem bekliyorum

Değerini karşılayabilecek sistem yok şu anda maalesef 🥺
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Abullah a güveniyorum hikaye atmış inş olacak
Bende az önce hikayesini gördüm 11.11 için içime bir umut doğdu

çünkü halen kasım ayını geçtim 1-2 ay öncesinin fiyatlarında bile sistem gelmedi ram krizi çok kötü denk geldi. Kasım ayı uzun ben hiç değilse eski fiyatlara veya biraz altına sistem bekliyorum
Yaklaşık 7 8 aydır çok iyi sistemler uygun fiyatlara vardılar şu anda o sistemlerin 100/1 i etmeyecek sistemler çok daha fazla fiyatlaea satılıyor

Değerini karşılayabilecek sistem yok şu anda maalesef 🥺

Bende az önce hikayesini gördüm 11.11 için içime bir umut doğdu

Yaklaşık 7 8 aydır çok iyi sistemler uygun fiyatlara vardılar şu anda o sistemlerin 100/1 i etmeyecek sistemler çok daha fazla fiyatlaea satılıyor
7-8 aydır çok iyi sistem yoktu iyi sistemler vardı ram kriziyle iyi fiyatlı olan birkaç tane çok iyi fiyat olmuş oldu. Bu yılın hazır sistemleri pekte iyi değildi (geçen yıla göre)
Bu yıl satılan çok iyi fiyatlı sadece iki sistem hatırlıyorum
9060 XT 16 GB 27K vatan 2-3 ay önce
incehesap 50k 5070ti sistem 2-3 ay önce

Ram fiyatları ssd fiyatları absürt derecede çıkışta olduğu için zaman kaybetmeden siatemleri tek tek kendim topladım daha makul oluyor

Bende öyle bir şey arıyorum aslında

Durdu durdular kasım indirimlerini buldular
Malasef valla ya ben ilk haberi çıktığında 4700 2x16 bulmuştum sepete ekledim almadım nasılsa Kasım'da daha iyi olur diye 10k oldu ayni ram

Abdullah hocamız 11 kasımda sistem çıkaracakmış ben onuda bekliyeceğim

Geri