Neler Yeni

Kasım İndirimleri Olacak mı?

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Merhaba Arkadaşlar,

Kendim parça parça sistem toplayacağım.

Asus Tuf B550 - Ryzen 5 5600 - 2x8 Corsair veya Kingston RGB Ram - 500 GB M2 SSD toplamda 7800 tl tutuyor.
Ekran kartını da ikinci el kfg li 6k civarı bulabiliyorum bu şekilde almak mantıklı mı yoksa her sene olduğu gibi Kasım indirimleri olur mu beklesem faydası olur mu?
Ayrıca sistemi eleştirebilirsiniz.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Hazır sistem beklemen daha mantıklı

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar,

Asus Tuf B550 - Ryzen 5 5600 - 2x8 Corsair veya Kingston RGB Ram - 500 GB M2 SSD toplamda 7800 TL tutuyor.
Ekran kartını da ikinci el kfg li 6k civarı bulabiliyorum bu şekilde almak mantıklı mı yoksa her sene olduğu gibi Kasım indirimleri olur mu beklesem faydası olur mu?
Bu arada bir yandan hazır sistemleri de inceliyorum benim bu şekilde çok iyi donanımlar ile 13 14 k ya topladığım sistem hazır toplanan giriş seviye donanımlar ile aynı fiyata denk geliyor ne kadar mantıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem beklemen daha mantıklı
Bu arada bir yandan hazır sistemleri de inceliyorum benim bu şekilde çok iyi donanımlar ile 13 14 k ya topladığım sistem hazır toplanan giriş seviye donanımlar ile aynı fiyata denk geliyor ne kadar mantıklı?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin

Bu arada bir yandan hazır sistemleri de inceliyorum benim bu şekilde çok iyi donanımlar ile 13 14 k ya topladığım sistem hazır toplanan giriş seviye donanımlar ile aynı fiyata denk geliyor ne kadar mantıkv

Bakmasını bilmiyorsun demekki, sürekli takip et forumu takip et 3060 lı sistemler 13k lara kadar düşebiliyor belki de daha uyguna. Senin gözden çıktığın paralara ne sistemler denk gelir

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
25 kasımda Blackfriday var onu beklenen faydalı olur

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Bakmasını bilmiyorsun demekki, sürekli takip et forumu takip et 3060 lı sistemler 13k lara kadar düşebiliyor belki de daha uyguna. Senin gözden çıktığın paralara ne sistemler denk gelir
Bana bu topladığım anakart işlemci ram ssd ve 3060 lı bir sistem gösterebilir misin hemen şuan 13 14 k ya ?
Günlerdir sistem araştırıyorum senin 13 14 k dediğin sistemlere a serisi çöp anakart takılıyor 5500 gibi dandik bir işlemci ile geliyor

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Merhaba Arkadaşlar,

Asus Tuf B550 - Ryzen 5 5600 - 2x8 Corsair veya Kingston RGB Ram - 500 GB M2 SSD toplamda 7800 TL tutuyor.
Bütçeniz içerisinde iyi bir kampanyalı sistem denk gelir en azından ekran kartınızda 0 olur ve bir tık üst model olabilir. Beklemekte fayda var pch orta segment pc si gelecekti yanlış hatırlamıyorsam ona bakılabilir.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Bütçeniz içerisinde iyi bir kampanyalı sistem denk gelir en azından ekran kartınızda 0 olur ve bir tık üst model olabilir. Beklemekte fayda var pch orta segment pc si gelecekti yanlış hatırlamıyorsam ona bakılabilir.
Ne zaman gelecek o sistem ayrıca orta segment derken mesela hangi ekran kartı olur 6700 veya 3060 mı

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Ne zaman gelecek o sistem ayrıca orta segment derken mesela hangi ekran kartı olur 6700 veya 3060 mı
Evet orta segment genelde 3060 6700 gibi ekran kartları oluyor belki 3060ti 6700xt de olabilir. Pch instagram hesabını takip edin. Bu hafta çıkacak o sistem

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Kasım sonunu beklersen güzel bir şeyler yakalama şansın çok yüksek. Kara cuma is coming.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Bugun amazon indirimleri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR