valla yerınde olsaydım 2. el alırdım şuan pıyasa çok ıyı fakat sen bılrısın
3070 2k da oynarsın guzel gpu dur ama o butçeye hazır sıstem alırsan daha ıyı olabılır yarın bakarlar zaten
valla yerınde olsaydım 2. el alırdım şuan pıyasa çok ıyı fakat sen bılrısın
3070 2k da oynarsın guzel gpu dur ama o butçeye hazır sıstem alırsan daha ıyı olabılır yarın bakarlar zaten
2. elden cok korkuyorum alırım 1-2 aya elimde patlar mı diye. 8500-9000 civarı 3070 2. el piyasası 5000 daha vermek biraz koyuyor ama donanım işinden çok anlamıyorum, bu bilgisayarı 2 haftalık araştırmayla topladım o yüzden karta bakıp "tamam bunda sorun yok" diyecek bilgim yok çevremde de böyle biri yok.
2. elden cok korkuyorum alırım 1-2 aya elimde patlar mı diye. 8500-9000 civarı 3070 2. el piyasası 5000 daha vermek biraz koyuyor ama donanım işinden çok anlamıyorum, bu bilgisayarı 2 haftalık araştırmayla topladım o yüzden karta bakıp "tamam bunda sorun yok" diyecek bilgim yok çevremde de böyle biri yok.
anladım gönlunuz rahat olması açısından 0 alın o zaman
testler içinse yt de vıdeoları var zor değil furmark vs ve arkasına bakarsınız sarılır varmı garanti etiketi sökulmuş mü ve bazı ürünler atıyorum 5 aylık garantısı devam edıyor vs
tabi 0 üründe de sorun olacağı gıbı 2. elde de olabılır karar sizin
anladım gönlunuz rahat olması açısından 0 alın o zaman
testler içinse yt de vıdeoları var zor değil furmark vs ve arkasına bakarsınız sarılır varmı garanti etiketi sökulmuş mü ve bazı ürünler atıyorum 5 aylık garantısı devam edıyor vs
tabi 0 üründe de sorun olacağı gıbı 2. elde de olabılır karar sizin
Yorumun için teşekkürler. Mantıklı olan 4000 serisini beklemek aslında ama 4060 veya 4070 in ne zaman çıkacağı hala belli değil 3-4 ay sonra bile çıkacak olsa o kadar beklemektense 3-4 ay boyunca yayın açarak kitlemi genişletmeyi daha mantıklı buluyorum. Zaten platforma tanınırsam elimdekini satıp gerekirse 4000 serisini alırım. Başaramadığım senaryoda ise zaten oynadığım her oyunda 3070 benim için yeterli olur diye düşünüyorum. Bir de o 3-4 aylık süreç içerisinde doların, dolayısıyla toplayacağım sistemin fiyatının uçma riskini de düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler. Fiyatına göre iyi midir hazır sistem indirimi beklemeli miyim, bu düzeyde hazır sistem düşmüyor önüme hiç.