KASIM İNDİRİMLERİNDE ARADIĞIM SİSTEM YOK

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
sa beyler ben 34 kya sistem alcaktım foruma sordum kasım indirimlerini bekleyeyimmi diye bekle dediler bekledim şuan istediğim sistem 38k ve hepsinin 10 günde fiyatı 4k artmış durumda ne yapmalıyım

istediğim sistem özellikleri

rx9060xt
r5 7500f
16gb ram ddr5
1tb ssd
hava soğutma

sa beyler ben 34 kya sistem alcaktım foruma sordum kasım indirimlerini bekleyeyimmi diye bekle dediler bekledim şuan istediğim sistem 38k ve hepsinin 10 günde fiyatı 4k artmış durumda ne yapmalıyım

rx9060xt
r5 7500f
16gb ram ddr5
1tb ssd
hava soğutma
Foruma sormayacaksin bir daha

Ram ve ssd fiyatlarının uçması, TRT Bandrol işinin hazır sistemlere girecek olması veya girmesi fiyatları arttırdı. Türkiye’de fırsat bulduğunda çat diye alacaksın. Sonra 1000 lira ucuza satılsa da üzmeyeceksin kendini öyle bakmak lazım. Vatan vs gibi stoğu bol olan büyük firmalar belki 1-2 tane uygun fiyatlı 11.11 kampanyası yaparlar.

Ram ve ssd fiyatlarının uçması, TRT Bandrol işinin hazır sistemlere girecek olması veya girmesi fiyatları arttırdı. Türkiye’de fırsat bulduğunda çat diye alacaksın. Sonra 1000 lira ucuza satılsa da üzmeyeceksin kendini öyle bakmak lazım. Vatan vs gibi stoğu bol olan büyük firmalar belki 1-2 tane uygun fiyatlı 11.11 kampanyası yaparlar.
ne bandrolü arabamı bu yav bıktım artık

rx9060xt
r5 7500f
16gb ram ddr5
1tb ssd
hava soğutma
Hocam Ram / Ssd fiyatları globalde bir anda uçtu. Sen en iyisi daha fazla geç kalmadan ve yeniden bir zam dalgası yaşamadan al şunu. Sonra gene pişman olma derim. Bu sistem gayet iyi şuan

Hocam Ram / Ssd fiyatları globalde bir anda uçtu. Sen en iyisi daha fazla geç kalmadan ve yeniden bir zam dalgası yaşamadan al şunu. Sonra gene pişman olma derim. Bu sistem gayet iyi şuan

tamamdır hocam alıyorumda 10 günde 145 mesaj nedir çimene dokun biraz

niye kızdınki ağabey
Kızmadım zamlanmasinin sebebi forumdakiler değil oyuzden ne yapabiliriz manasında yazdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trt bandrol çıkamaz kanunları değiştirmeleri lazım anca öyle

Daha da artar laptoplarda da durum farklı değil

Yav 40-45 bandına sistem ne var almak istiyorum da fiyatlar acayip değişken

adama niye tepki gösterilmiş anlamadım neyse forumda sadece sistem parçalarını yazıp sorman daha mantıklı karar vereceğin zaman alıp alınır gibi sorular hiç sorma bence bende sistem alacaktım konuma bekle alınmaz yazıldı sonuç gittim aldım onlara kalsa hala bekliyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri