𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
8 CM fan ve usb hup
İki tane deodorant aldım bütçe ayarlamaya çalışıyorum.ayarlarsam bi harley Davidson bot çekicemAlayınıza iyi haftasonları; forumdaki arkadaşlar kasım indirimlerinde neler satın aldınız ve neler daha satın almayı planlıyorsunuz. Merakına konu açayım dedim hem görmüş olururuz forumda en çok ne tercih edilmiş yada tercih edilecek. Açılışıda ben yapayım; indirimdeyken ryzen 5600, asus tuf b450m, kingston fury beast 2x8 16gb 3600mhz ram, onikuma k1 pro kulaklık, dexim taurus blue switch TKL mekanik klavye (modladım bile), snowman t5 soğutucu aldım. Kısmetse 2060 veya 3060 ekran kartı, 1 tb m.2 ssd, psu ve kasada satın almayı planlıyorum.
bende buds 2 almak istiyorum ama spor yaparken terlemeye karşı dayanır mı sırf su koruma için buds 2 pro almak mantıksız geldi bana daSamsung Galaxy Buds2 aldım 850tlye olursa bir de 3070Tİ'lı intel bir sistem toplayacağım bakalım hayırlısı
saol:=)güzel combo
ende bu
bende buds 2 almak istiyorum ama spor yaparken terlemeye karşı dayanır mı sırf su koruma için buds 2 pro almak mantıksız geldi bana da
Hepsiburada Kampanyada 1100 TL Lik Botu %50 İndirim Kampanyası İle 550 TL Ye Aldım Galiba En İyi Şeyim Bu Oldu (Bu Arada Kampanya Yeniden Başlamış İsteyene Atabilirim)Alayınıza iyi haftasonları; forumdaki arkadaşlar kasım indirimlerinde neler satın aldınız ve neler daha satın almayı planlıyorsunuz. Merakına konu açayım dedim hem görmüş olururuz forumda en çok ne tercih edilmiş yada tercih edilecek. Açılışıda ben yapayım; indirimdeyken ryzen 5600, asus tuf b450m, kingston fury beast 2x8 16gb 3600mhz ram, onikuma k1 pro kulaklık, dexim taurus blue switch TKL mekanik klavye (modladım bile), snowman t5 soğutucu aldım. Kısmetse 2060 veya 3060 ekran kartı, 1 tb m.2 ssd, psu ve kasada satın almayı planlıyorum.