(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,199
Gerçekten söylendiği gibi büyük indirimler yakalayabildiniz mi? Yoksa Kasım indirimleri kolpadan mı ibaret.
Bence zaten almayı düşündüğün bir ihtiyaç için bu tarz indirim dönemlerini beklemek gereksiz (Özellikle Türkiye için). Ben indirimlerin çoğunu inceledim, güzel fırsatlar da vardı dümenden olanlarda.Ben bu tür sözde indirim dönemlerini beklemem ve alacağımı alırım. Örneğin bir ara tablet almaya heveslendim. Fiyatı 6800 TL ile 7300 TL arası gidip geliyordu. Şu an fiyatı 7750 TL ve ben bu tableti beğendiklerim kısmına 8300 TL iken eklemişim.
Büyük kasım indirimleri ürünlerin genelinin 3-4 ay önceki fiyatlara geri dönmesidir.
Bence zaten almayı düşündüğün bir ihtiyaç için bu tarz indirim dönemlerini beklemek gereksiz (Özellikle Türkiye için). Ben indirimlerin çoğunu inceledim, güzel fırsatlar da vardı dümenden olanlarda.
Var ama detaylı araştırma yapmak lazım. İyi fırsatlar ya anında bitiyor yada denk gelmesi zor oluyor.Ben dijital oyunlar dışında gerçek anlamda bir indirim görmedim. He belki orada bir yerlerde vardır, ben hiç denk gelmedim.