KASIM İNDİRİMLERİNİN YETERSİZ OLUŞU

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
618
Tamam dedik 11 kasımda da bir şey yok dün black friday di black friday olduğunu bile unutmuşum.Bu kasım nedense adam akıllı inidirim yok 2 3 ay önce bu kasımdan daha çok indirim vardı.Aksine bindirim var neredeyse hbdeki çoğu üründe bindirim var.

Kasım'da indirim olmuyor ki zaten adam gibi 100 tlik ürünü 200 yapıp 150'ye indirip çakıyorlar.

Al sat yapıyorum, burayı ve çoğu indirim sayfasını takip ederim. Sadece 4 tane adam akıllı ürün denk getirdim.
Biri geçen ay itopyada 14600k + 5070 li beyaz sistemdi 40 bine 5 taksitle aldım. Şuan en ölüsünü 60 binden satıyorlar.
Biri pazaramada strong 55 inc qled google tv 10.625 TL ya aldım 4 taksit. En ölüsü 18 binden başlıyor.
Biri msi 32 inc 170 hz 1 ms gaming monitör. 7 bine 5 taksitli aldım şuan 13 bin en düşük.
En sonda hepsiburadada gamegaraj hazır sistem aldım 77 bine 12 taksit. Fiyat ahım şahım indirim değildi ama 12 taksit olması güzel. 7800x3d + 5070 ti + 32 gb ram + 360mm sıvı soğutma + akvaryum kasa vs. dolu bir sistem. şuan 90 bini yılbaşından sonra 110-120 bandında olur fiyatı muhtemelen.

İndirimlerin %90ı ekim ayının son günlerinde zam yapılıp kasımda indirimle beraber aynı fiyata düşmesi durumu idi.
%10 ise gerçekten indirim oldu. Gerçekten kasıt 10.000 tl ise 7500e düştü. 100.000 tl olan 95000e düştü. Yani %10-15 lik fiyat indirimleri oldu. Bunun dışında mesela İnfluencer’ların %99u aynı indirimleri paylaştılar.
Ben kendi adıma 2 şey alabildim. 225tlye Zuber ve Logitech F710 . Başka bir şey alamadım.

5 yıl önceki indirimler yok artık, denetimsizliğin ve eskisine göre çok fazla tüketim yapıldığı için firmalarin elinde stok kalmıyor muhtemelen, indirim yaptıkları ürünlerden uzak durmak daha mantıklı, artık zihniyet farklı işliyor ticaret sektöründe çalıştığımda anladım, her indirim gördüğünüz ürünü satın almayın.

ben elektrik piyasasındayım firma ismi vermicem hepsiburada vb siteler bize geldi dediki %25 indirim yapın %10 da biz düşelim ( hepsiburada n11 trendyol gibi siteler ben sadece 1 tanesinin örneğini veriyorum ) ama indirimi kabul etmedik çünkü %10 kendi komisyonlarından düşüyolar ama biz sattığımız üründen %5 kazanıyoruz zaten %15 düşürmek direk zarar yazdırır bu gibi sebeplerden düşük oldu

Tamam dedik 11 kasımda da bir şey yok dün black friday di black friday olduğunu bile unutmuşum.Bu kasım nedense adam akıllı inidirim yok 2 3 ay önce bu kasımdan daha çok indirim vardı.Aksine bindirim var neredeyse hbdeki çoğu üründe bindirim var.
klasik türkiye satıcıları ne bekliyorsun ki :D
kasım ayı satıcıların sazan avladığı aydır net
Satıcılar olarak biz Kasım ayında ürünleri neredeyse ekim ayında hesaba ne kadar kalıyorsa aynı fiyata göre açıyoruz. Kasım ayının tek farkı Pazaryerleri olan Hepsiburada,Trendyol,Amazon gibi firmaların aldığı komisyonları düşürmesi ve müşteri sepetine ek destek girmesiyle oluşan bir normal kampanya günüdür.

Bazen bazı ürünlerde dip fiyatlara indiğimiz oluyor buda sizin için değil tabii ki rakip olan firmaların altına inmek için. Pazaryerlerinde buybox'da 1. olmadığın sürece o ürün satmaz.

Çok iyi takip ettiysen baya indirim oldu. Tek sıkıntı sen göremedin çünkü çok kısa sürdü ben 10 sn süren indirim gördüm mesela. Benim gibi kafayı kırıp 1 hafta boyunca her dakka parça baktıysan ucuza sistem dizmeme imkanın yok ama insanları bu duruma düşürmeleri insanı bir şey değil.

Adamlar her şeye zam gelecek diye hiçbir ürüne indirim yapmıyorlar yılın başında ki fiyata bile çekilen çok az ürün var
Üstüne ram sorunu fiyatları arttırdı trt bandrol bedeli vs
Amazon depo indirimlerinde bile ürün çeşitliliği ve fiyatlar çok daha iyiydi tek bir indirim kasım dönemine bedeldi en azından şimdiye kadar

bencede çok yetersizdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,134
Üyeler
185,030
Son üye
ardauslu.23
Geri