Hocam sadece testis bölgesi kaşınıyor uyuz olmayabilir de ne yapacagimi şaşırdımUyuz aileye bulaşan bir hastalıktır.
Tüm aile fertlerinle beraber gitmen daha sağlıklı doktor ilacı tüm aileye yazıcak. Çenenin altından itibaren tüm vücuduna süreceksin. Tüm kıyafetler yüksek derecede yıkanacak.
Uyuz vakası çok arttı bu ara ülkede.
Kaşıntın akşamları artıyorsa ve parmak araların, göbek deliği etrafı ve testislerin kaşınıyorsa muhtemelen uyuzsundur.
Polikinliğe gitmen lazım sağlık ocağı bir şey yapmaz.
Hocam bi mastürbasyon yapıp bakarmısızın belki geçer.Hocam sadece testis bölgesi kaşınıyor uyuz olmayabilir de ne yapacagimi şaşırdım
Sana kesin çözüm söylüyorum kolonya ile sıvazla geçmezse banlayın beni. Not: biraz yakabilir.Yok ya o şey yüzünden kaç haftadır yapmıyorum heves kalmadı
Daha 1 saat önce yaptım 1 saat sonra yine artı 1 2 ay önce gerçekten öyle yapınca işe yarıyordu ama artık pek işe yaramıyor evrim geçirmişler bildigin saka maka eczanaye gidip krem istesem verirlermi acabaSana kesin çözüm söylüyorum kolonya ile sıvazla geçmezse banlayın beni.
Hocam valla sizin toplarda problem var gibi bi doktora git.Yok ya o şey yüzünden kaç haftadır yapmıyorum heves kalmadı
knk sakın yapmasın konu sahibi ben önceden sosyete uyuzu olarak bilinen bi uyuz geirmiştim kolonyayı sürünce dahada çok kaşınıyor önerim hemen doktora gitmen ilerlerse daha yavaş geçiyor eğer uyuzsaSana kesin çözüm söylüyorum kolonya ile sıvazla geçmezse banlayın beni. Not: biraz yakabilir.
Doktora git dahada çekme patlar felan şimdi. Hastalık felan bulaşmıştır belki.Daha 1 saat önce yaptım 1 saat sonra yine artı 1 2 ay önce gerçekten öyle yapınca işe yarıyordu ama artık pek işe yaramıyor evrim geçirmişler bildigin saka maka eczanaye gidip krem istesem verirlermi acaba
Geçici işe yarıyorsa sende başka bir şey var kaşıntı kremi falan bak.Daha 1 saat önce yaptım 1 saat sonra yine artı 1 2 ay önce gerçekten öyle yapınca işe yarıyordu ama artık pek işe yaramıyor evrim geçirmişler bildigin saka maka eczanaye gidip krem istesem verirlermi acaba
Babama soyliyecem artık başka çare kalmadı öyle bir yerden oldum ki soyleme utanıyorum keske kol falan olsaydı bari en hasas noktaya gelmis iğrenç şeyDermatolojiye sıra bulabilirsen oraya git. Eğer randevu yoksa aile hekimine git pazartesi günü. Tek de gidebilirsin. Utanılacak bir durum yok.