Neler Yeni

Kaşıntıya yakalandım

leggate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren ak
Arkadaşlar sanırım uyuz oldum henüz emin değilim her akşam ve akşama doğru testis bölgesinde kaşıntılar artıyor sağlık ocağına gitsem ilaç falan verirlermi ayrıca yaşım 15 tek gitsem bi sıkıntı çıkarmı

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Uyuz aileye bulaşan bir hastalıktır.
Tüm aile fertlerinle beraber gitmen daha sağlıklı doktor ilacı tüm aileye yazıcak. Çenenin altından itibaren tüm vücuduna süreceksin. Tüm kıyafetler yüksek derecede yıkanacak.

Uyuz vakası çok arttı bu ara ülkede.
Kaşıntın akşamları artıyorsa ve parmak araların, göbek deliği etrafı ve testislerin kaşınıyorsa muhtemelen uyuzsundur.

Polikinliğe gitmen lazım sağlık ocağı bir şey yapmaz.

leggate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyuz aileye bulaşan bir hastalıktır.
Tüm aile fertlerinle beraber gitmen daha sağlıklı doktor ilacı tüm aileye yazıcak. Çenenin altından itibaren tüm vücuduna süreceksin. Tüm kıyafetler yüksek derecede yıkanacak.

Uyuz vakası çok arttı bu ara ülkede.
Kaşıntın akşamları artıyorsa ve parmak araların, göbek deliği etrafı ve testislerin kaşınıyorsa muhtemelen uyuzsundur.

Polikinliğe gitmen lazım sağlık ocağı bir şey yapmaz.
Hocam sadece testis bölgesi kaşınıyor uyuz olmayabilir de ne yapacagimi şaşırdım

leggate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana kesin çözüm söylüyorum kolonya ile sıvazla geçmezse banlayın beni.
Daha 1 saat önce yaptım 1 saat sonra yine artı 1 2 ay önce gerçekten öyle yapınca işe yarıyordu ama artık pek işe yaramıyor evrim geçirmişler bildigin saka maka eczanaye gidip krem istesem verirlermi acaba

Shourd

80+ Gold
Sana kesin çözüm söylüyorum kolonya ile sıvazla geçmezse banlayın beni. Not: biraz yakabilir.
knk sakın yapmasın konu sahibi ben önceden sosyete uyuzu olarak bilinen bi uyuz geirmiştim kolonyayı sürünce dahada çok kaşınıyor önerim hemen doktora gitmen ilerlerse daha yavaş geçiyor eğer uyuzsa

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dermatolojiye sıra bulabilirsen oraya git. Eğer randevu yoksa aile hekimine git pazartesi günü. Tek de gidebilirsin. Utanılacak bir durum yok.

ananas_suyu

80+ Bronze
Daha 1 saat önce yaptım 1 saat sonra yine artı 1 2 ay önce gerçekten öyle yapınca işe yarıyordu ama artık pek işe yaramıyor evrim geçirmişler bildigin saka maka eczanaye gidip krem istesem verirlermi acaba
Doktora git dahada çekme patlar felan şimdi. Hastalık felan bulaşmıştır belki.

sako.TPZ

80+
Geçici işe yarıyorsa sende başka bir şey var kaşıntı kremi falan bak.

leggate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren ak
Dermatolojiye sıra bulabilirsen oraya git. Eğer randevu yoksa aile hekimine git pazartesi günü. Tek de gidebilirsin. Utanılacak bir durum yok.
Babama soyliyecem artık başka çare kalmadı öyle bir yerden oldum ki soyleme utanıyorum keske kol falan olsaydı bari en hasas noktaya gelmis iğrenç şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,302
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking
Top Bottom