_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar başımdan geçen garip olayı anlatıcam. Biraz uzun olucak ama okumaya değer. Şimdi bizim binanın altında büyük bi süpermarket var. Çoğu zaman işten dönünce oradan alıyorum gerekli şeyleri, şimdi geçenlerde yine gittim oraya baktım kız bana baktı biraz mutlu gibi oldu. Neyse dükkanı dolandım kasiyer kızımız izin almış dükkanı geziyordu benden biraz uzakta. Bende biliyorsunuz utangaçımdır ilk açılmam hiçbir zaman. Şimdi peynir sosis felan topladım sepete, defter kalem bölümünden iş için kalem alıcaktım. Kalem bakınırken birden kız yandan çıkmasın mı yardım lazım mı diye? Şaşırıp kaldım dedim Oluur. Kalemlerin en güzeli hangisi diye sordum, kız kalemleri deneyerek telefon numarasının rakamlarını yazıyordu tek tek. 1- Dene 2- dene sonra kız bişey demeden gitti. Bi baktım kağıda vay beee nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. Neyse numaranı yazdım apar topar çıktım marketten kız yoktu ortada. Kaç gün telefonda baya bi ilerlettim ilişkiyi, artık kızı markette görünce açık açık muhabbet felan ediyordum. Geçen gün markete gittim uzun bir sıra vardı. kızda malum ürünleri hızlı hızlı taratıyordu beni göremedi. Sıraya girdim, baktım biraz önümde 2 erkek kıza dik dik bakıyor kızı kesiyorlar. Bu erkeklerden birisi kıza kağıt uzattı kızda aldı arka cebine attı, zannimce numara yazılı kağıttı. Ben olayı çaktım. Yaklaştım ve kız beni görünce neye uğradığını şaşırdı. Market muhafızları bana yaklaştı. Biraz bağırarak kızla konuştum diğer 2 erkek ortadan kayboldu. Kızdan cebindeki kağıdı istedim kız sinirden kıpkırmızı olup zebaniye dönüştü, ellerimi sımsıkı tutup dükkanın buzlu zindanına attılar, wifi çekiyor parolasını bilmiyorum internetimin kotası tükeniyor, parolayı bilen varsa bana söylesin, bu durumdan kurtulmak için yardımınızı eksik etmeyiniz ne olur. Hem Gece gece baya soğuk olur buralar, çözüm aramamız lazım bu olaya. Şimdi nasıl edeyim eski sevgilime kavuşayım haa?