tabi ki full kasko diye geçiyor her şey var içindeAşamalarıda var sizinki hangisinden tam kapsamlı mı?
ne bileyim rayiç bedel bilmem ne doğa olayları dolu hasarı deprem bilmem ney cam kaskosu dolu şey var hiç bişi anlamadımtabi ki full kasko diye geçiyor her şey var içinde
Genellikle karşılıyor kasko. Allah göstermesin.tabi ki full kasko diye geçiyor her şey var içinde
Alkollü veya uyuşturucu madde etkisinde değilseniz, ehliyetiniz varsa karşılıyor.senelerdir yaptırıyorum ama hiç araştırmadım belgelere baktım bir şeyde anlamadım mesela diyelim gidiyoruz yolda araçla kafa kafaya vurduk araba perte çıktı kusurlu ben olsam bile kasko arabanın değerini ödüyor mu?
tek kişilik olmadığını nereden anlayabilirim?Tek kişiyle sınırlı kaskoysa sözleşme harici biri kullanırken kaza olursa karşılamaz. Karşı tarafın araç mahrumiyet tazminatını karşılamaz. Anahtarı üzerinde unutulan araçtan teyp hayalet ekran veya aracın kendisinin çalınmasını karşılamaz. Bunun haricinde geniş kaskoysa sigara yanığı tamirinden tut arabanın kurşunlanması durumuna kadar karşılar. Senede 1 veya 2 kere cam değiştirme hakkı da verir. Tutanak tut fotoğraf çek yetkili servise kasko sözleşmesini götür orada verecekleri formu imzala 1 hafta exper incelemesinden sonra tamir başlar.
Tek kişi için geçerli olduğuna dair bilgi yoksa geneldir. Fiyatta indirim sağlamak için bazı firmalar tek kişilik opsiyonu sunar veya aile üyeleri opsiyonu. Böyle bir şart varsa diyelim ki arkadaşına verdin kaza yaptı kasko ödemeyecektir.tek kişilik olmadığını nereden anlayabilirim?
kazada ölüm başına para falan yazıyor geneldir herhaldeTek kişi için geçerli olduğuna dair bilgi yoksa geneldir. Fiyatta indirim sağlamak için bazı firmalar tek kişilik opsiyonu sunar veya aile üyeleri opsiyonu. Böyle bir şart varsa diyelim ki arkadaşına verdin kaza yaptı kasko ödemeyecektir.
Genel evet ama tazminat hesaplaması yapılmadan o para doğrudan talep edilemiyor.kazada ölüm başına para falan yazıyor geneldir herhalde