Neler Yeni

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

A_TURAN_A

80+ Bronze
Uydunet ve millenicom 12 ay boyunca 4 liraya bitdefender total security antivirüs veriyor ihtiyacı olan ona da baksın bence 2 yıldır kullanıyorum çok mmenunum ayda 4 liraya çok iyi.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Geçen sene 10pc için almıştım key yok. Her formatta 1 hesabı kullanılmış sayıyor. Dün hb üzerinden 1 yıl 1 pc için aldım 165tl ye. Key olarak geliyor. Formattan sonra yine key ile aktif edebiliyorsunuz. Ben o şekilde öneririm.eğer uzun süre format atmayacaksanız toplu alın linktekinden ama ben atmam diyorken atmam gerekti birsürü hakkım boşa gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin eroğlu
Geçen sene 10pc için almıştım key yok. Her formatta 1 hesabı kullanılmış sayıyor. Dün hb üzerinden 1 yıl 1 pc için aldım 165tl ye. Key olarak geliyor. Formattan sonra yine key ile aktif edebiliyorsunuz. Ben o şekilde öneririm.eğer uzun süre format atmayacaksanız toplu alın linktekinden ama ben atmam diyorken atmam gerekti birsürü hakkım boşa gitti.
Hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım format sonrası ilk başta kabul etmedi sonra uygulamasını indirdim ve yeniden aktif oldu

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Talat
30 gunluk deneme suresı var zaten deneyın kaybedecek bısey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hakan aydın
Tekrar tekrar aldıkça üyelik süresini uzatıyor galiba, bir de mevcut plus üyeliği üzerine premium alırsak , plus üyeliğine ne oluyor acaba deneyen var mı?

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Deniz TAŞKIN
Kendisi virüs olan bu programların sistem yavaşlatmaktan başka hiçbir olayı yok. 18 yıllık pc kullandığım süre içinde hiçbir şey kullanmadım tüm olay sizde bitiyor

ya şaka mı gittim 1 ay önce sıfırdan aldım püü sonra iptal ediyordum aboneliği sonraki 1 yılı 211 liraya veririz dediler kaldım :D 2 yıl cepte

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyunlara etkisi var mı bu programın %1 bile olsa?

EsdeathSama

80+ Bronze
Norton'a geçtim, kaspersky sürekli pop-up atıyordu rahatsız olmuştum. Norton daha temiz hissettiriyor.

Top Bottom