Deneme sürümü bittide reis tekrar da kurulmuyor ücretsiz lazım banada
Knk yükledim ama Kaspersky hesabım ve yanında abone olma tuşu çıktı ne yapıcamBuyur. Sonsuza kadar kullanabilirsin bu sürümü.Ücretsiz Bulut Tabanlı Antivirüs | Kaspersky
Kaspersky Security Cloud Ücretsiz ile en iyi bulut korumayı indirin. Bu üstün, ÜCRETSİZ ve bulut tabanlı antivirüs; ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Trojanlara ve diğer tehditlere karşı korur. Doğru zamanda doğru korumayı sağlamak için yaşam tarzınıza göre nasıl...www.kaspersky.com.tr
Hesabın yoksa hesap açacaksın.Knk yükledim ama Kaspersky hesabım ve yanında abone olma tuşu çıktı ne yapıcam
Dostum Free versiyonu indirmedin mi yine kod istiyor senden ?Son olarak burdan sonrasında ne yapıcam Alıntıyı görüntüle
Farklı bir hesapla giriş yapmayı dener misin ?Abi senin linkten indirdim Alıntıyı görüntüle
Kaspersky yüklendi mi, Kaspersky'ın fotoğrafını atar mısın ?Abi her seferinde yüklediğim Free yi bu çıktı Alıntıyı görüntüle
Bende sonra go to Kaspersky a bastım yeni hesap açtım bu çıktı Alıntıyı görüntüle