Korsan bir iş yapmıyoruz ki ? Free versiyonunu indiriyoruz Antivirüsün.Antivirüs yazılımlarının lisanslı kullanılması taraftarıyım, şahsen bu yöntemi tasvip de etmiyorum ama deneme süresini sıfırlamak için trial reset uygulamaları mevcut. Lisans satın almadan deneme sürümünü kullanmaya devam edebilmenin yöntemi bu diye biliyorum. Yıllar önce yaşadığım bir sıkıntıdan ötürü Kaspersky müşteri hizmetlerine mail attığımda bana trial reset uygulaması gönderip onu uygulamamı söylemişlerdi. Tabi lisanslı kullanıcı olduğum için o dönem bana bu programı gönderdiklerini düşünüyorum. İnternetten bulacağın trial reset uygulaması ne derece güvenilir olur o konuda bir şey diyemem.
Korsan bir iş yapmıyoruz ki ? Free versiyonunu indiriyoruz Antivirüsün.
Kaspersky'a girince seni buraya mı yönlendiriyor ?Burdan birini mi secicem
Abi beni direk etkinlestirme koduna yonlendiriyo bende diğer yerlerden ücretsiz sürüm yazan yere girdimKaspersky'a girince seni buraya mı yönlendiriyor ?
Yapman gereken Free versiyonu kurmaktı sadece, çok karıştı şu an. Ne olduğunu anlamadım.
Abi verdiğin linkten indirdim kurulumu yaptım karşıma bu çıktıFarklı bir hesapla giriş yapmayı dener misin ?
Kaspersky'ı tamamen kaldırıp benim attığım linkten tekrar indirir misin ?Abi beni direk etkinlestirme koduna yonlendiriyo bende diğer yerlerden ücretsiz sürüm yazan yere girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi verdiğin linkten indirdim kurulumu yaptım karşıma bu çıktı Alıntıyı görüntüle
Go to Kaspersky bastım buraya yönlendirdi karşıma etkinleştirme kodu diğer taraftara bu çıktı
Tm abi çok teşekkürlerKaspersky'ı tamamen kaldırıp benim attığım linkten tekrar indirir misin ?
Ve kurarken adım adım fotoğrafları bana at.
Şu an kaldırdımTm abi çok teşekkürler
Tekrar yükluyorumTm abi çok teşekkürler
Şu an kaldırdım
Tm abi çok teşekkürler
Şu an kaldırdım
Tekrar yükluyorum
Tm abi çok teşekkürler
Şu an kaldırdım