Edebiliyorsan et bence.geçen yıl aldığım Kaspersky üyeliğim kendi kendini yeniledi ve geçen sene 240 a almıştım bu sene 440 geldi iade edebilirmiyim yada etmelimiyim ?
Ben nereden alırsam alayım kartı hemen siliyorum valla.iade seçeneğini göremiyorum beni gafil avladı kartta para yok sanıyordum
Bana kaspersky verdiler o bi işe yarıyor mugeçen yıl aldığım Kaspersky üyeliğim kendi kendini yeniledi ve geçen sene 240 a almıştım bu sene 440 geldi iade edebilirmiyim yada etmelimiyim ?
72 AyBana kaspersky verdiler o bi işe yarıyor mu
desteğe yazıyorum şimdi ama çok pahalıya gelmişmi 3 hesap kullanabiliyorum hem telefon hem bilgisayar ve preminium vpn vs de dahil belki 100 tl daha pahalıya geldiGeçmiş olsun, almak kolay da iadesi zordur...
600₺ 72 AyBana kaspersky verdiler o bi işe yarıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
72 Ay
Dayıcım 600₺ 72 Ay vermişler iyi mi bu ne işe yarar ESET VARDI Bİ ARALAR ROBOT O ROBOT NE KRALDI BEGeçmiş olsun, almak kolay da iadesi zordur...
Yani 6 yıllık 3 cihaz için demek istiyor galiba...ne 72 ayı aga
Nereden aldınız 600 TL'ye 72 Aylığı?600₺ 72 Ay
Dayıcım 600₺ 72 Ay vermişler iyi mi bu ne işe yarar ESET VARDI Bİ ARALAR ROBOT O ROBOT NE KRALDI BE
Yoh ben pc aldım vatandan bana 72Aylıkverdiler 600₺ yeBunlara göre fiyatlarına bakabilirsin, bir de sendeki hangi model..?
Antivirüs ve Güvenlik Yazılımı Fiyatları - Epey
Epey.com antivirüs ve güvenlik yazılımı fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun antivirüs ve güvenlik yazılımını bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Yani 6 yıllık 3 cihaz için demek istiyor galiba...
Vatanda verdilerNereden aldınız 600 TL'ye 72 Aylığı?
Ne işe yarıyor bu kasper iyi miYoh ben pc aldım vatandan bana 72Aylıkverdiler 600₺ ye
Vatanda verdiler