❌İndirim Bitti! Kaspersky'de Cuma Fırsatı başladı!

arkadaşlar konu eski lakin kaspersky da yine efsane cuma indirimleri var. bu konu üzerinden daha önceden 20 kişi birleşip 2 senelik almıştık. Düşünen olursa 5 - 10 veya 20 kişi yine alabiliriz düşüncesindeyim. 20 kişilik alırsak 2 yıl 1300 TL ye geliyor extra kod girdim. buda kişi başı 65 TL yapar. Fikriniz düşünceniz var ise ben yine ödemeyi yaparım önden

Ekler

• VİRÜS.webp
    VİRÜS.webp
    77.9 KB · Hit: 16
arkadaşlar konu eski lakin kaspersky da yine efsane cuma indirimleri var. bu konu üzerinden daha önceden 20 kişi birleşip 2 senelik almıştık. Düşünen olursa 5 - 10 veya 20 kişi yine alabiliriz düşüncesindeyim. 20 kişilik alırsak 2 yıl 1500 TL ye geliyor. buda kişi başı 75 TL yapar. Fikriniz düşünceniz var ise ben yine ödemeyi yaparım önden
ben katılırım 1

arkadaşlar konu eski lakin kaspersky da yine efsane cuma indirimleri var. bu konu üzerinden daha önceden 20 kişi birleşip 2 senelik almıştık. Düşünen olursa 5 - 10 veya 20 kişi yine alabiliriz düşüncesindeyim. 20 kişilik alırsak 2 yıl 1300 TL ye geliyor extra kod girdim. buda kişi başı 65 TL yapar. Fikriniz düşünceniz var ise ben yine ödemeyi yaparım önden
hocam ben yabancıyım bu konulara nasıl olacak kod mu gelecek bize yoksa sizin gmail üzerinden mi kullanılacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,699
Üyeler
185,787
Son üye
muhammed2131
Geri