priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 8 Temmuz 2021 #1 sanki sol tık arada tekliyor gibi.bunun testini nasıl yapabilirim?
RevDeisDou 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 44,541 En İyi Cevap 18 Dahası Reaksiyon skoru 49,308 İsim Rev D İlgilendiği Kategoriler Hepsi ;) 8 Temmuz 2021 #2 Tekliyor derken nasıl bi tekleme
priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 8 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 RevDeisDou yazmış: Tekliyor derken nasıl bi tekleme Devamı için tıklayın... basınca algılamıyor gibi.
RevDeisDou yazmış: Tekliyor derken nasıl bi tekleme Devamı için tıklayın... basınca algılamıyor gibi.
RevDeisDou 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 44,541 En İyi Cevap 18 Dahası Reaksiyon skoru 49,308 İsim Rev D İlgilendiği Kategoriler Hepsi ;) 8 Temmuz 2021 #4 priwchu yazmış: basınca algılamıyor gibi. Devamı için tıklayın... Sanmıyorum dostum yeni aldıysan alışamamış olabilirsin mesela bende tıklama sorunu var sandım meğersem tuşlar hafifmiş ondan fazladan tıklıyormuşum.
priwchu yazmış: basınca algılamıyor gibi. Devamı için tıklayın... Sanmıyorum dostum yeni aldıysan alışamamış olabilirsin mesela bende tıklama sorunu var sandım meğersem tuşlar hafifmiş ondan fazladan tıklıyormuşum.
priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 8 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 RevDeisDou yazmış: Sanmıyorum dostum yeni aldıysan alışamamış olabilirsin mesela bende tıklama sorunu var sandım meğersem tuşlar hafifmiş ondan fazladan tıklıyormuşum. Devamı için tıklayın... anladım.teşkkürler.
RevDeisDou yazmış: Sanmıyorum dostum yeni aldıysan alışamamış olabilirsin mesela bende tıklama sorunu var sandım meğersem tuşlar hafifmiş ondan fazladan tıklıyormuşum. Devamı için tıklayın... anladım.teşkkürler.
Atyxah 80+ Silver Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 4,475 8 Temmuz 2021 #6 Bende var arada sağ clicke yanlışıkla basılıyor bayadır kullanıyorum sağ click çok yumuşak ama sol clickle bir problem olmadı bende
Bende var arada sağ clicke yanlışıkla basılıyor bayadır kullanıyorum sağ click çok yumuşak ama sol clickle bir problem olmadı bende