Neler Yeni

KATAR PRO SAĞ VE SOL TUŞLAR

Atyxah

80+ Silver
sağ ile drag yaptığımda böyle bir ses geliyor sende de var mı sanki bir şey sallanıyor gibi
Ben drag click beceremiyorum ki bilmiyorum onu çok denedim ama yapamadım bu fare ile yapılabiliyor muymuş

Squex

80+ Silver
Ben drag click beceremiyorum ki bilmiyorum onu çok denedim ama yapamadım bu fare ile yapılabiliyor muymuş
yok saymıyor clickleri de sadece fare de yapmaya çalışırken bir ses geliyordu sende de var mı diye sormak istemiştim, iade edeceğim fareyi ya beğenmedim fazla aramex mi ne gelip götürecek fareyi evden

Atyxah

80+ Silver
yok saymıyor clickleri de sadece fare de yapmaya çalışırken bir ses geliyordu sende de var mı diye sormak istemiştim, iade edeceğim fareyi ya beğenmedim fazla aramex mi ne gelip götürecek fareyi evden
Valla ben aldığım ilk fare 8 yıldır felan logitechin 6cm felan faresini kullanıyodum sol click çift basıyo diye bunu aldım memnunum

Squex

80+ Silver
Valla ben aldığım ilk fare 8 yıldır felan logitechin 6cm felan faresini kullanıyodum sol click çift basıyo diye bunu aldım memnunum
bende 4 5 yıldır bloodya60 kullanıyordum 1.7 yıl önce rival 650 almıştım kardeşim onu da bozdu kafayı yiyo fare arada.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
hocam bende 1.atama tuşundan hafif bir ses geliyor.sizdede varmı?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Katar pro az önce elime ulaştı ama mousu kullanırken bir şey fark ettim farenin sol tıkı tok basarken sağ tık çok yumuşak basıyor bu normal mi katar pro kullanan varsa söyleyebilir mi?
Alışıyorsun. Ben MOBA oyunlarında çok işime yaradı. Çok daha fazla sağ tıklayabiliyorum.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
valla hocam bende sanki var ama sorun degil.birtek gamenote 435l klavyemden korkuyorum.bazı tuşlarını 5 6 defa söküp taktım bozuldumu acaba diye korkuyorum.
Keycap sökmekle klavye bozulmaz. En azından mekanik ise.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası