Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
yaş 19 orta sikletim kaçışı yok ne yapmalıyım?Taktik verin
Sokak kavgası ya1v1 mi sokak kavgası mı
Geri dönüşü yok hocam malasef kaçmam kavgadan.Girme. Gözüne, başına tehlikeli bir darbe yersin, hayatın boyunca taşıyacağın iz kalır. Son pişmanlık fayda etmez.
Yaşça büyük biri varsa polis, asker gibi giyinsinyaş 19 orta sikletim kaçışı yok ne yapmalıyım?Taktik verin
mantıklıYaşça büyük biri varsa polis, asker gibi giyinsin
Ya kaçışı yok kanka artık mecburumYaşça büyük biri varsa polis, asker gibi giyinsin
taktik verinkaçmam deme ilerideki yaşlarında iyiki kaçmışım dersin pişman olma sokak kavgası bu ucu sonu belli değil yazık edersin kendine
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer kaçınılmaz bir kavga ise cok adam topla dayak yiyeceğine dayak at
Arkadaşlarda var emanet sorun olmaz ben üstüme almayacağım aga şöyle yazmayın taktik verin düzliyim suratıDövebilecekte olsan kavgaya girmemek en mantıklısı emanetsiz gezen yok işi bu noktaya getirmemen lazımdı neyse artık bu saaten sonra tek yapılabilecek buluşulduğunda birinin polise ihbarda bulunup polisin grubu dağıtması taktik almak işe yaramaz
Ben boynundan kavramayı düşünüyorum direkt arkasına yapışınca doğrulamıyor bir daha hırpalar bırakırım sonrada.Bacağına sarıl yere düşür
Cinsel organına yumruk at o esnada bir tanede yüzüne at nakavt olurBen boynundan kavramayı düşünüyorum direkt arkasına yapışınca doğrulamıyor bir daha hırpalar bırakırım sonrada.