Kavgadan kaçmak adamlık mıdır?

Arkadaşlar 1 saat önce eve giderken 3 tane mahalle kekosu yürürken beni çevirdi. 3-4 kişiler yanlarında 2 tane kız var. Bana sordu nereye gidiyorsun dedi. ( kızlara hava atacak mevzu çıkarmaya çalışıyor.) Eve dedim. "Niye" dedi benle bi' sinirlendim orada ama yanımda 15 yaşında kardeşim var kavga edelim desem karşılık versem bizi orada tost ederler. Kızlarda var şimdi yanlarında gururumu çiğnedim döndüm devam ettim. Arkamdan bana bağırıyor gel lan buraya falan, yandanda kızlar dur işte Mehmet yapma falan. Yanımda kardeşim var hem oradan gurum ezildi hemde kızların yanında küçük düştük. Şimdi şeytan diyor git Allah ne verdiyse koy ortaya. ( Mevzu adam çağırma falan olsa hiç şansları yok ama. ) karşılık vermeyerek iyi mi yaptım yoksa kötü mü? Fikrinizi bekliyorum. Ama elbet bir daha çıkarlar karşıma o zaman görüşürüz.
NE GURURUN CİZİLCEK BEN 185 90KG SPORCUYUM BEN DE AYNISINI YAPARIMN

(y)(y)(y)(y)

Bu tip insanlara cevap bile vermeyeceksin. Selam veriyorsa al. Yardıma ihtiyacı varsa yardım et (sana kalmış) Tanımadığın insanlarla fazla muhabbete girme

Haklısınız arkadaşlar uğraşmaya değmez. Bi'anlık öfkeyle haraket edilmez. Aklım çok karmaşıktı sağolun akıl verdiniz, teşekkürler.

''erkekligin %99 kaçmaktır''

birkaç beynini kullanamayan insan için kavga etmeye gerek yok, bu ***** insanlar bıçak falan çıkarır hiç riske atmaya gerek yok. Yanlarında ki iki kıza da Allah akıl fikir versin deyicimde onlar şiddet görene kadar aklı başlarına gelmez bir kaç hafta içerisinde x için adalet demeyiz umarım. En iyisini yapmışsın yanında kardeşin varmış hiç düşünmene gerek yok.

Arkadaşlar 1 saat önce eve giderken 3 tane mahalle kekosu yürürken beni çevirdi. 3-4 kişiler yanlarında 2 tane kız var. Bana sordu nereye gidiyorsun dedi. ( kızlara hava atacak mevzu çıkarmaya çalışıyor.) Eve dedim. "Niye" dedi benle bi' sinirlendim orada ama yanımda 15 yaşında kardeşim var kavga edelim desem karşılık versem bizi orada tost ederler. Kızlarda var şimdi yanlarında gururumu çiğnedim döndüm devam ettim. Arkamdan bana bağırıyor gel lan buraya falan, yandanda kızlar dur işte Mehmet yapma falan. Yanımda kardeşim var hem oradan gurum ezildi hemde kızların yanında küçük düştük. Şimdi şeytan diyor git Allah ne verdiyse koy ortaya. ( Mevzu adam çağırma falan olsa hiç şansları yok ama. ) karşılık vermeyerek iyi mi yaptım yoksa kötü mü? Fikrinizi bekliyorum. Ama elbet bir daha çıkarlar karşıma o zaman görüşürüz.
Türkiye'de sokakta kavga etmek diğer ülkelerden daha tehlikeli herkes bıçak taşıyor nedense ''delikanlı adam boş gezmez'' teriminden dolayı galiba :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri