Neler Yeni

Öneri Kavisli monitör alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
a l p e r
kavisli de ghosting (gölgelenme) olabilir VA ekran olduğu için. birde ms 4 yani gecikme 1 olsaydı iyiydi.ama düşük hz 60 oldugu icin
gölgelenme cok fazla olmaz. kavisli oldugu icin adam görme odaklanma sorunu diye birsey yok.
ama ama ama 60hz de kullanirken fps düşüşlerinde takılma gözüne cok batacak. ps hkonsol da kullanacaksan al derim. 1080p 27 inch ekranda ultra ayarda kullanman gerek pikseller göze batar. sana alma demiyorum.sen almayi kafana koymuşsun alda pisman ol. oyunu akici oynamak icin millet guclu ekran kartı aliyor sen 60hz'i bize övüyorsun.
Yav olm ben zaten yıllarca 60 hz kullandım. 144 aldım CS için. Şimdi de ekranı küçük gelmeye başladı satıp 24 inç almaya karar verdim.

60 hz diye CS oynıyamıcam mı oynarım 60 hz ile yine global olurum 144 hz de de olurum. Hiç fark etmez. Zaten eskisi kadar oynamıyorum çokta önemi kalmadı 144 hertzin.

Haftalık 2 maç atıyorum csde drop için o kadar. onun dışında PUBG, RDR 2 BF 1 başka oynadığım bişey yok. Onları da zaten 1080p oynuyorum

Daha önce kullanıp tecrübe etmediğim için ışık falan yansır dediğin gibi gölgelenme olur da adam göremem diye merak edip sormak istedim buraya. Herhangi bir dezavantajı yoksa eğer alır geçerim.

TahinPekmez

80+ Silver
Yav olm ben zaten yıllarca 60 hz kullandım. 144 aldım CS için. Şimdi de ekranı küçük gelmeye başladı satıp 24 inç almaya karar verdim.

60 hz diye CS oynıyamıcam mı oynarım 60 hz ile yine global olurum 144 hz de de olurum. Hiç fark etmez. Zaten eskisi kadar oynamıyorum çokta önemi kalmadı 144 hertzin.

Haftalık 2 maç atıyorum csde drop için o kadar. onun dışında PUBG, RDR 2 BF 1 başka oynadığım bişey yok. Onları da zaten 1080p oynuyorum

Daha önce kullanıp tecrübe etmediğim için ışık falan yansır dediğin gibi gölgelenme olur da adam göremem diye merak edip sormak istedim buraya. Herhangi bir dezavantajı yoksa eğer alır geçerim.
tmm olm al

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam 75hz benq baksana direk ?

hamzatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Demirhan
FPS oyunları açısından bi dezavantajı olur mu? Kullanmadım daha önce

İstesiğim monitör

2000 TL
24 inç 4 ms ve 72 hz. çok kotu bir secim olmus. Birde fps oyunlari icinse daha kotu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hafif kavisli monitorler alinabilir şahsen benimki oyle ve cok hosuma gidiyor

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
Şöyle ki attığın monitör fazla iyi değil zaten oyunlar için yani, 165 hz curved monitör kullanıyorum 1ms gecikme veriyor fakat 1ms'den fazla kavisli olduğu için. Onun dışında bir sorun teşkil etmiyor

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
kavisli de ghosting (gölgelenme) olabilir VA ekran olduğu için. birde ms 4 yani gecikme 1 olsaydı iyiydi.ama düşük hz 60 oldugu icin
gölgelenme cok fazla olmaz. kavisli oldugu icin adam görme odaklanma sorunu diye birsey yok.
ama ama ama 60hz de kullanirken fps düşüşlerinde takılma gözüne cok batacak. ps konsol da kullanacaksan al derim. 1080p 27 inch ekranda ultra ayarda kullanman gerek pikseller göze batar. sana alma demiyorum.sen almayi kafana koymuşsun alda pisman ol. oyunu akici oynamak icin millet guclu ekran kartı aliyor sen 60hz'i bize övüyorsun.
Kanka ben ips ten va ya geçtim (bilmeyerek) ne fark var anlamadım. Sağdan soldan bakınca falan mı fark oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
a l p e r
Şöyle ki attığın monitör fazla iyi değil zaten oyunlar için yani, 165 hz curved monitör kullanıyorum 1ms gecikme veriyor fakat 1ms'den fazla kavisli olduğu için. Onun dışında bir sorun teşkil etmiyor
Hertzi veya msi önemli değil. Büyük monitör bakıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
a l p e r

hamzatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Demirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
a l p e r
Ankarayi bilmiyorum da 2000 den biraz daha cikarsaniz bulabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suan bile baktigimda 2500 2000 civarı bir suru monitor buldum tabi ankarayi bilemem
Dediğim gibi ankarada bulamadım ben. Şuan ki monitörüm küçük geliyor bana o yüzden değiştiriyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,877
İsim
Hacı
FPS oyunları açısından bi dezavantajı olur mu? Kullanmadım daha önce

İstesiğim monitör

2000 TL
Kavisli monitör alınır da 60Hz FPS oyunlarında çok büyük dezavantaj.
144 veya 165Hz modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,958
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07
Top Bottom