S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav olm ben zaten yıllarca 60 hz kullandım. 144 aldım CS için. Şimdi de ekranı küçük gelmeye başladı satıp 24 inç almaya karar verdim.kavisli de ghosting (gölgelenme) olabilir VA ekran olduğu için. birde ms 4 yani gecikme 1 olsaydı iyiydi.ama düşük hz 60 oldugu icin
gölgelenme cok fazla olmaz. kavisli oldugu icin adam görme odaklanma sorunu diye birsey yok.
ama ama ama 60hz de kullanirken fps düşüşlerinde takılma gözüne cok batacak. ps hkonsol da kullanacaksan al derim. 1080p 27 inch ekranda ultra ayarda kullanman gerek pikseller göze batar. sana alma demiyorum.sen almayi kafana koymuşsun alda pisman ol. oyunu akici oynamak icin millet guclu ekran kartı aliyor sen 60hz'i bize övüyorsun.
60 hz diye CS oynıyamıcam mı oynarım 60 hz ile yine global olurum 144 hz de de olurum. Hiç fark etmez. Zaten eskisi kadar oynamıyorum çokta önemi kalmadı 144 hertzin.
Haftalık 2 maç atıyorum csde drop için o kadar. onun dışında PUBG, RDR 2 BF 1 başka oynadığım bişey yok. Onları da zaten 1080p oynuyorum
Daha önce kullanıp tecrübe etmediğim için ışık falan yansır dediğin gibi gölgelenme olur da adam göremem diye merak edip sormak istedim buraya. Herhangi bir dezavantajı yoksa eğer alır geçerim.