Ya lafın gelişi fps oyunları dedim. Haftada taş çatlasın 3 maç cs atıyorum. Eskisi kadar oynamıyorum.Kavisli monitör alınır da 60Hz FPS oyunlarında çok büyük dezavantaj.
144 veya 165Hz modellere bakmanızı tavsiye ederim.
Sadece bilgilendirdim. önemli değilse al geç alınır mı yazmışsın eksisi söyledimHertzi veya msi önemli değil. Büyük monitör bakıyorum.
Allah razı olsun kardeşim ya. Millet 60 hz görünce triggerlanıyor direktYorumları okurken baya güldüm adam kavisli ekranda oyun sorun oluşturur mu diyor herkes 60 kötü knk diyor beyler adam illaki biliyordur 60’şın iyi olmadığını ama adama farketmiyor demek ki
Sahibindende baya ucuz baktım da 1500 filan2000 lira ve 24 inçse alırım neden olmasın.
Muhtemelen arkadaşın ki 21.5 inch144hz 21.5 ile 24 arasında çok çok bariz bir boyut farkı varSahibindende baya ucuz baktım da 1500 filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide 24 inçden düşük 144hz varmıy mış .d
Boyut küçük geliyor dedinde
Eğer kavisli olmasada olur diyorsan N11 de sıfır olarak samsung türkiye tarafından satılıyor üstelik IPS gerçek 75HZYav olm ben zaten yıllarca 60 hz kullandım. 144 aldım CS için. Şimdi de ekranı küçük gelmeye başladı satıp 24 inç almaya karar verdim.
60 hz diye CS oynıyamıcam mı oynarım 60 hz ile yine global olurum 144 hz de de olurum. Hiç fark etmez. Zaten eskisi kadar oynamıyorum çokta önemi kalmadı 144 hertzin.
Haftalık 2 maç atıyorum csde drop için o kadar. onun dışında PUBG, RDR 2 BF 1 başka oynadığım bişey yok. Onları da zaten 1080p oynuyorum
Daha önce kullanıp tecrübe etmediğim için ışık falan yansır dediğin gibi gölgelenme olur da adam göremem diye merak edip sormak istedim buraya. Herhangi bir dezavantajı yoksa eğer alır geçerim.
Git o 60ı al gel karşıma bakalım mermi atabiliyor musun?Aga arkadaşının oyun konusunda biraz acemi herhalde. Ben zaten yıllarca 60 hz kullandım, Şunun surasında 1 senedir 144 kullanıyorum. Milletin abarttığı kadar bişey yok bana göre. Gereksiz demiyorum güzel özellik ama olmazsa olmaz bi özellik değil yani. Gamesense en önemli şey bende.
60 hz geçtikten sonra maç girelim istiyosan adam göremediğim yer olursa direkt sana gönderiyim monitörü. O kadar diyorum sana
Sahibindende baya ucuz baktım da 1500 filan
Bide 24 inçden düşük 144hz varmıy mış .d
Boyut küçük geliyor dedinde
Muhtemelen arkadaşın ki 21.5 inch144hz 21.5 ile 24 arasında çok çok bariz bir boyut farkı var
Eğer kavisli olmasada olur diyorsan N11 de sıfır olarak samsung türkiye tarafından satılıyor üstelik IPS gerçek 75HZ
Fiyatı 2300tl ama tık hızı kuponu ile 2200tl ye alabilirsiniz 200tl ekleyin sıfır alın.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Git o 60ı al gel karşıma bakalım mermi atabiliyor musun?
Ben de 60hz laptopla faceit de 9 level olmuştum. Sormasında yeni pc alıp valorant oynamaya başladım yavaş yavaş oynamaya devam ettim. En sonunda 165hz alınca zirveyi gördüm.
Benim için önemli olan monitor büyüklüğü mesela 32 inch olsun kavisli olmasın yeter hersey zaten oyunda o büyüklüğe dayanamayıp gözüküyor 75hz yeter
Sorumun cevabı buydu iştr bu kadar basit.Yakınlarda vatan vb. teknoloji mağazası varsa gidip bir gör derim. En sağlıklı kararı öyle verirsin. Şahsi düşüncem kavisli tercih edilecekse en düşük 27" tercih edilmeli. 24" kavisli olduğu zaman flata göre bir tık daha küçük gibi görünüyor.
Hocam ghosting olmasın diyorsun Samsung monitör atmışsın bende dedim ki benq bak sıfır ghosting nerdeyse yaniSorumun cevabı buydu iştr bu kadar basit.
Var mı önerdiğin bi monitör 2000 bandındaHocam ghosting olmasın diyorsun Samsung monitör atmışsın bende dedim ki benq bak sıfır ghosting nerdeyse yani