Neler Yeni

Kayıt Almak için OBS mi? Nvidia Shadowplay Mi?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba arkadaşlar,
youtube için kayıtlar alıyorum ama bazen ufak tefek droplar oluyor ve aklımı karıştıran bir şey var acaba obs mi daha iyi nvidia shadowplay mi? nvidia'ya baktım ama çok fazla özelleştirme seçeneği yok gibi face cam boyutu nasıl ayarlanır bulamadım nasıl çerçeve eklenir onu da bulamadım youtube'da hakkın da pek fazla bilgi yok. Siz olsanız hangisini kullanırsınız.
Ve ek olarak konu kirliliği olmaması için şunu da sorayım başta belirttiğim gibi ara ara droplar giriyor kayıttayken hem facecam'e hem oyun kaydına bunun sebebi ne olabilir sistemim gayet iyi bir sistem. (telefonu web cam olarak kullanıyorum)

Sistemim :
AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz
ASUS B450M-Dragon 4400 MHz (OC)
Palit GTX 1660 Super 6 GB
Crucial Ballistix 16 GB RAM
WD Green 480 GB SSD

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
bence obs

AlPeKuran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan
Bence OBS Çünkü OBS Shadow Play göre daha kullanışlı daha profesyoneldir Shadow daha basittir Bu yüzden daha az edit yaparsın Shadow va göre .obs'den kasıyor demişsin sebebi ise işlemcinin biraz düşük olması kaydı işlemci yerine ekran kaydının Alırsan Droplar geçecektir bunu da youtube den izleyerek yapabilirsin Eğer ki biraz OBS ayarları biliyorsan ayarları söyleyeyim sana Ayarlara giriyorsun Sonra kayıtlar, orada x260 diye bir seçenek vardır onun yerine ekran kartının adı ni seciyorsun ve kayıtların dropsuz artık ekran kaydedebilirsin shadow playinkasmamasinin sebebide ekran kartından kayıt alıyor olmasi inş yardımcı olmusumdur

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence OBS Çünkü OBS Shadow Play göre daha kullanışlı daha profesyoneldir Shadow daha basittir Bu yüzden daha az edit yaparsın Shadow va göre .obs'den kasıyor demişsin sebebi ise işlemcinin biraz düşük olması kaydı işlemci yerine ekran kaydının Alırsan Droplar geçecektir bunu da youtube den izleyerek yapabilirsin Eğer ki biraz OBS ayarları biliyorsan ayarları söyleyeyim sana Ayarlara giriyorsun Sonra kayıtlar, orada x260 diye bir seçenek vardır onun yerine ekran kartının adı ni seciyorsun ve kayıtların dropsuz artık ekran kaydedebilirsin shadow playinkasmamasinin sebebide ekran kartından kayıt alıyor olmasi inş yardımcı olmusumdur
Hocam ayarlar şu şekilde kayıt kısmında zaten 2 seçenek var bende seçili olan (Donanım NVENC) galiba bu seçenek ekran kartı oluyor ama yine de devam ediyor droplar ver takıntılar. Eğer kaydı işlemciden alıyor olsaydım dedikleriniz de tamamen haklıydınız ama durum maalesef öyle değil. Sebebini gerçekten anlamış değilim. Şimdiye kadar telefonu webcam olarak kullanıyordum kamera siparişi verdim o gelecek ama ben hala bu drop problemini çözemedim.

Top Bottom